Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ELOS епіляція - сучасна методика видалення волосся

Сучасні технології видалення небажаного волосся на ділянках тіла відрізняються своєю зручністю і безболісністю в порівнянні з методиками, які використовувалися раніше. Два найбільш ефективні способи - це лазерна і фотоепіляція. На основі цих двох підходів розроблена інноваційна технологія ELOS епіляції, що включає в себе сукупність перших двох і є найбільш результативною.

На жаль, жодна з цих методик, а особливо останні не є дешевим задоволенням. Радує тільки той момент, що можна скористатися сезонними знижками і акціями, що значно може вплинути на вартість процедури. Позитивним моментом виступає якість і правдива інформація щодо процедури. Якщо вас цікавить ELOS епіляція, то рекомендуємо звернутися до професійної студії Modglam вже зараз.

ELOS епіляція - новітня методика видалення волосся Дуже часто на просторах інтернету натрапляєш на різні мазі та гелі, які, за словами дистриб'юторів є чудотворними, а насправді не приносять ніякого результату. Тому якщо ви хочете досягти дійсно хорошого ефекту, то будьте готові до того що доведеться викласти кругленьку суму. Оскільки такого роду процедура проводиться на дорогому обладнанні світового рівня і вимагає особливих знання і умінь, і, відповідно, не може бути дешевою. А якщо Вам пропонують дешеві варіанти і колосальний ефект, то можете бути впевнені, що ви маєте справу з шахраями. А подібного роду пропозиції призведуть тільки до порожніх витрат часу і коштів .

Що собою являє ELOS епіляція?

Це новітня косметологічна послуга, використання якої дозволяє досягти великого результату без больових відчуттів, завдяки системі охолодження і регуляції режимів потужності.

Головні її особливості:

  1. повна безпечність;
  2. відсутність контакту;
  3. швидкість;
  4. гіпоалергенність.

Суть процедури в наступному: моментальний нагрів лазером націлений на руйнування коренів волосяної цибулини, в яких міститься пігмент меланін. Таким чином відбувається порушення в структурі росту (волоски стають більш тонкими і ростуть повільніше). Повний результат можна досягти за кілька процедур, в залежності від ділянки.

Переваги ELOS епіляції:

  1. Видалення волосків різного кольору.
  2. Відтінок шкіри не має значення.
  3. Підходить для всіх частин тіла.
  4. Відрощувати волосся не потрібно.

Така технологія не є лікувальною, тому не має особливих вимог. Але все ж, при наявності серйозних захворювань (деякі протипоказання все ж є), консультація з фахівцем і своїм лікуючим лікарем не буде зайвою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь