Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо кондиціонер для дому

Хороший кондиціонер забезпечує комфортне перебування у власній квартирі під час виснажливої ​​літньої спеки. Що може бути приємніше і простіше, ніж натиснути на кнопку пульта, включити техніку і насолоджуватися прохолодним повітрям, в той час як на вулиці задуха. Все більше людей прагнуть полегшити своє життя і купують кондиціонери: якщо у вас ще немає цього приладу, то дізнайтеся, як вибрати найкращий і потрапити до лав щасливих володарів кондиціонерів.

В першу чергу варто зрозуміти, що кондиціонер - не та річ, на якій варто економити. Дешеві моделі можуть швидко вийти з ладу, змушуючи вкладати значну суму в ремонт або купівлю нового варіанту. Краще відразу купувати кондиціонер з оптимальними характеристиками від перевіреної фірми. Якщо вас цікавлять кондиционеры новости, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Потужність кондиціонера вибирається виходячи з площі кімнати, де він буде встановлений. Для приміщення до 35 квадратних метрів підійдуть кондиціонери:

  1. Мобільні. Не вимагають монтажу за рахунок того, що являють собою моноблок на колесах. Такий пристрій досить включити в розетку і поставити там, де зручно. Єдине, такий кондиціонер необхідно з'єднувати з віконним прорізом за допомогою повітровідвода. Пристрій, правда, коштує дорого, потужність у нього невелика, а також бувають перебої в роботі.
  2. Спліт-системи. Сучасний варіант, практично безшумний. Складається з внутрішнього блоку і зовнішнього. У більшості таких моделей встановлена ​​система для очищення повітря, крім того, в прохолодну погоду можна включити режим «обігрів» і прогріти квартиру.
  3. Канальна спліт-система. Вид кондиціонера, створений для прихованої установки: внутрішній блок монтують так, щоб він був прихований за ґратами.

Якщо у вашій квартирі багато кімнат (або ви живете в котеджі), то зверніть увагу на мульти-спліт-систему. Зовнішній блок у неї один, а ось внутрішніх - кілька: можна поставити по одному в кожну кімнату.

Після того, як ви вибрали тип кондиціонера, переходіть до деталей. Зверніть увагу, наскільки часто потрібно міняти фільтри у кондиціонера, і чи є необхідність зливу конденсату. Крім того, для установки зовнішнього блоку, можливо, будуть потрібні послуги промислових альпіністів.

Ну будуть зайвими додаткові функції, наприклад, іонізації повітря і його очищення - це зробить перебування у домі комфортнішим і приємнішим.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь