Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати дизельний генератор?

Стабільність електропостачання багато в чому залежить від того, наскільки якісний дизельний генератор ви виберете. Але при цьому враховувати необхідно не тільки марку, але і ряд важливих характеристик.

Варто зазначити, що придбати дизельний генератор ви можете на сайті 220volt.com.ua вже зараз.

Ключові характеристики дизельних генераторів

Щоб електростанція працювала безперебійно, звертайте увагу на такі особливості дизельних генераторів:

  1. потужність - сумарна потужність всього обладнання, яке буде працювати одночасно, повинна бути не вищою, ніж потужність генератора;
  2. рід струму, що виробляється - як правило, мова йде про змінний однофазний струм з напругою 220 або 110 вольт;
  3. економічність - важливо розуміти, які обсяги палива в годину витрачає пристрій при заданому навантаженні;
  4. ємність паливного бака - знаючи обсяги витрат і розміри бака, можна точно визначити, яким буде проміжок часу між заправками.

Не можна дати однозначну відповідь, який вид дизельного генератора кращий або гірший: завжди потрібно орієнтуватися на запити споживачів. Також однозначно необхідно радитися з фахівцями, адже тільки вони допоможуть в підборі максимально ефективного і якісного приладу. Важливо довіряти надійним брендам і перевіреним магазинам, так як це своєрідна гарантія довгої і безперебійної роботи. Якщо вас цікавлять ціни на дизельні генератори, то радимо перейти за даним посиланням.

Додаткові параметри

Потужність, ємність і рід струму - це ключові особливості, на які варто звернути увагу. Але також має значення, якими габаритами володіє пристрій. Якщо ви плануєте встановити дизельний генератор на вулиці, то вибирайте модель, яка буде адаптована до погодних умов. Оптимальним варіант - наявність контейнера або боксу.

Для більшості користувачів дуже важливо, наскільки шумно або тихо працює пристрій. Діаграми шумності є в паспортах всіх пристроїв, але краще уточнювати цю характеристику до здійснення покупки. Спеціальні звукоізолюючі кожухи - це гарне доповнення, якщо вам необхідний максимально низький рівень шуму.

Якщо ви підійдете до вибору дизель-генератора з максимальною відповідальністю, то зможете знизити вартість електроенергії, а також виключити аварійні ситуації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь