Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати планетарний міксер?

Планетарний міксер - це незамінний пристрій для тих закладів, які балують відвідувачів свіжою випічкою, кондитерськими виробами, хлібом, пастою та багатьма іншими стравами. Щоб правильно його вибрати, потрібно добре розбиратися в його властивостях і конструкції.

Для чого потрібен планетарний міксер?

Як правило, планетарні міксери потрібні у всіх закладах, в меню яких передбачаються свіжі вироби з тіста - і солодкі, і солоні. Такий пристрій дозволяє змішувати до однорідної консистенції велику кількість продуктів - це може бути і тісто, і креми, і навіть соуси. Якщо вас цікавить планетарний міксер і різне оборудование для ресторанов, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Ви можете купити планетарний міксер також для того, щоб урізноманітнити своє меню новими стравами. Круасани, пончики, солоні булочки до салатів і солодкі булочки з корицею або маком, а також різні напівфабрикати - пельмені, вареники, і навіть хліб - все це може поповнити асортимент пропонованих Вашим закладом страв. Для цього потрібно швидко готувати і замішувати тісто, з чим і впорається на відмінно планетарний міксер!

Цей прилад - незамінне придбання для кухні будь-якого ресторану, кафе, бару, піцерії. Воно поєднує в собі безліч функцій! Крім готування будь-якого тіста (бісквітів, листкового або дріжджового), Ви можете приготувати всі види соусів, включаючи кетчуп і майонез, приготувати суфле, муси, різні креми.

Планетарний міксер поповнив ряди необхідних пристроїв не тільки в кондитерському, але і в ресторанному виробництві.

Планетарний міксер - коротка характеристика конструкції

Щоб зрозуміти принцип роботи міксера, потрібно розібратися в його конструкції. Цей прилад складається з безлічі деталей, кожна з яких впливає на його продуктивність і функції. Діжа - це ємність, в якій замішується тісто. Від її об'єму залежить кількість продуктів, які можна змішати за один раз. Насадки - це деталі, за допомогою яких і змішуються продукти. Розділяють три основних види насадок, які входять в набір кожного планетарного міксера: віночок, гак, лопатка. Кожна з них виконує свої функції в замішуванні тіста. Чим дорожчий пристрій, тим більше властивостей він може виконати, і тим більше насадок має. Щоб планетарний міксер виконував всі функції, які необхідні на кухні Вашого закладу, потрібно правильно його вибрати.

Як вибрати планетарний міксер?

В першу чергу зверніть увагу на об'єм діжі. Залежно від того, як часто Ви збираєтеся користуватися міксером і скільки роботи він повинен виконувати, і підбирайте оптимальні розміри діжі. Чим вона більше - тим дорожче коштує пристрій.

Якщо Ви хочете придбати планетарний міксер, то зверніть увагу на моделі з діжею середнього об'єму, але з великим вибором використовуваних швидкостей. Так як саме в подібних закладах потрібно змішувати продукти різної консистенції, для чого потрібні різні швидкісні режими. Для ресторанів більше підійдуть настільні планетарні міксери, так як підлогові моделі з більшою діжею використовуються, в основному, в харчовій промисловості.

Якщо Ви хочете готувати багато різних страв за допомогою даного пристрою, вибирайте моделі, в яких багато додаткових насадок. Важливо також купити планетарний міксер, в якому всі деталі, які контактують з продуктами, виконані з нержавіючої сталі. Такий пристрій захищений від корозії і окислення, тому прослужить Вам значно довше.

Залежно від того, яке тісто і страви Ви хочете готувати, вибирайте і максимальний час роботи планетарного міксера. Таймер різних пристроїв можна виставляти на 15 або 30 хвилин. Такого часу буде достатньо для замішування і збивання продуктів на кухні ресторану або кафе.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь