Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати вхідні металеві двері?

Традиційні дерев'яні двері, двері з різними накладками з інноваційних матеріалів, металеві двері з додатковими опціями у вигляді скляної вставки, електронного замка... На якій конструкції, на якому матеріалі зупинити свій вибір, щоб ваш дім став справжньою фортецею?

Сьогодні залишається незаперечним факт, що по надійності і міцності лідером є металеві двері. Існує багато моделей дверей з металу, які істотно відрізняються за своїм естетичним виглядом, ступенем надійності і за ціною. У цьому можна переконатися, зайшовши на сайт www.feran.ua вже зараз.

Так як металеві двері покупка не з ряду дешевих і одноденних, то слід ретельно підійти до питання вибору. Щоб дізнатися професійні тонкощі ознайомтеся з нашою статтею і, озброєні знаннями, робіть вибір.

Варто зазначити, що хорошим вибором є стальные двери Феран, які можна придбати за даним посиланням.

Основні характеристики, які впливають на вибір моделі

Правильно вибрати двері у свій будинок або квартиру - питання дуже актуальне, тим більше, що на ринку існує величезна кількість пропозиції з продажу даного виду товару. На що ж звернути увагу?

  1. Надійність, яка забезпечується товщиною металевого листа і міцністю металевої конструкції рами. Тут необхідно правильно розрахувати деякі технічні показники. Наприклад, чим товстіший метал, тим важча конструкція. Важку дверну конструкцію необхідно правильно закріпити в дверному отворі. Якщо в будинку проживають діти, які часто самостійно приходять і йдуть, то їм буде важко відкривати і закривати масивні двері, це теж треба враховувати. Також рівень надійності залежить від рами конструкції. Чим більше на рамі зварних з'єднань, тим нижчий рівень надійності.
  2. Безпеку забезпечують ребра жорсткості, лиштви та навіси. Як мінімум має бути чотири ребра жорсткості. Лиштви теж з металу. Навіси рекомендуються приховані.
  3. За безпеку відповідають і замки. Необхідно врахувати, що на кожен замок є свій метод відмички. Однак найправильнішим вважається спосіб установки на двері двох замків різної конструкції.
  4. Тепло- і шумоізоляція - важливі характеристики на які необхідно звернути увагу при виборі моделі дверей. Тепло- і шумоізоляційні матеріали укладаються між зовнішнім і внутрішнім металевими листами. В сучасних дверях для цих цілей використовують полістирол або мінеральні утеплювачі. Підвищує рівень захисту за даними характеристикам і гумовий ущільнювач, покладений по периметру рами. Він же і не дозволяє проникати в квартиру стороннім запахам.
  5. Візуальні якості впливають на наш вибір. Уже в облаштований інтер'єр необхідно підібрати двері так, щоб вони не виглядала в ньому як прибулець з іншої планети. Тому важливий і колір, і дизайн фурнітури.

Тут ви знайшли лише загальні рекомендації щодо вибору вхідних металевих дверей, більше, конкретніше вам можуть надати інформацію тільки професіонали.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь