Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Цементно-піщана черепиця Braas

Цементно-піщана черепиця Braas на сьогоднішній день знаходиться в топі переваг приватних будівельників. Вона використовується всіма провідними архітекторами, будівельниками і більшістю покрівельників, а головне - вона має величезний попит серед покупців.
Причини такої великої популярності стають зрозумілі навіть при поверхневому ознайомленні з історією виникнення цементно-піщаної черепиці Braas. Якщо вас цікавлять відгуки про бетонну черепицю, то рекомендуємо перейти за даним посиланням https://www.braas.co.ua/cementno-peschanaja-cherepica-braas/.

Цементно-піщана черепиця Braas - історія виникнення

Вперше ця черепиця була виготовлена ​​німецьким промисловцем А. Крогером в 1844 році з використанням технології ручного пресування. Практично відразу ж ця черепиця стала популярною і затребуваною, завдяки таким важливим якостям, як надійність і стійкість до низьких температур.

Особливою популярністю цементно-піщана черепиця Braas стала користуватися в Альпах. На початку ХХ століття вона набула найбільшого поширення в Англії, де технологія її виготовлення була відточена до автоматизму.

У 1953 році німецький промисловець Рудольф Браас відкрив машинне виробництво цементно-піщаної черепиці під однойменною назвою. У підсумку, цей матеріал увібрав всі кращі досягнення і традиції покрівельної промисловості.

Тоді то і була виготовлена знаменита черепиця моделі «Франкфурт», яка і до цього дня є еталоном якості та надійності, а також найбільш затребуваною цементно-піщаною черепицею в Німеччині.

Переваги і характеристики цементно-піщаної черепиці Braas

При порівнянні натуральної черепиці будь-якого виробника або будь-якої іншої, (наприклад композитної черепиці) з цементно-піщаною черепицею Braas, останній покрівельний матеріал виграє за всіма параметрами, показуючи чудове поєднання ціни та якості.

Цементно-піщана черепиця Braas практично не має відмінностей від натуральної черепиці, володіючи всіма її перевагами , але при цьому вона набагато дешевша у виробництві і має довший термін експлуатації в регіонах з помірним кліматом.

Створюється цей матеріал для покрівель шляхом змішування кварцового піску і цементу, що виготовляється з подрібненого вапняку, який випікається в поєднанні з глиною при температурі 1000 градусів.

Цементно-піщана черепиця Braas давно заслужила репутацію надійного і якісного покрівельного матеріалу. До її численних переваг належать:

  1.  Практично віковий термін експлуатації;
  2.  Стійкість до навантажень (до 280 кг/кв. см), вітрів і низьких температур;
  3.  Високий рівень стійкості до вогню;
  4.  Простота в укладанні та реконструкції;
  5.  Низька теплопровідність (черепиця повільно нагрівається на сонці);
  6.  Ця покрівля виготовляється тільки з екологічно чистих матеріалів;
  7.  Вона не схильна до знебарвлення;
  8.  Має антистатичні властивості;
  9.  Також вона стійка і до хімічно активних речовин.

Крім технічних переваг цементно-піщана черепиця Braas також володіє високими естетичними якостями - вона просто радує око.

Саме чудове співвідношення ціни і якості, підняли черепицю марки Braas в топ рейтингу покрівельних матеріалів світу. З такою черепицею ваш будинок перетвориться на маленький палац.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь