Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Які екскурсії є найпопулярнішими в Києві?

Київ - це старовинне місто. Він існує вже далеко не одне століття. За всі ці роки місто обзавелося величезною кількістю пам'яток, які можна перераховувати дуже і дуже довго. Крім того, всі вони з різних часових епох, а це робить місто ще більш цікавим, привабливим і в якійсь мірі навіть унікальним. З огляду на це стає очевидно, що без екскурсій вивчити Київ і зрозуміти його якнайкраще практично нереально.

На щастя для нас усіх, екскурсій тут більше ніж достатньо. Що ж, давайте розглянемо найпопулярніші і цікаві. Як правило, в першу чергу гості української столиці хочуть побачити храми Печерська. Для мільйонів православних людей, вони є справжнім духовним центром. Але, славиться цей комплекс не тільки цим. Багато храмів представляють дуже серйозну архітектурну цінність. Якщо ви любите гарні будівлі і хочете помилуватися ними, тоді обов'язково відвідайте екскурсію по храмах Печерська. Ще одним цікавим місцем є район під назвою Липки. Дізнайтеся докладніше про екскурсії по Києву, перейшовши за даним посиланням http://the-city.kiev.ua/ вже зараз.

Під час екскурсії ви прогуляєтеся старовинними вулицями міста, насолодитеся його неповторною атмосферою, а також краще дізнаєтеся історію Києва. Крім цього ви зможете споглядати старовинні особняки, які виконані в унікальному стилі, відпочинете в місцевих парках і двориках, помилуєтеся на столітні фонтани Термена. Така екскурсія точно залишить у вас незабутні спогади. Також вам обов'язково потрібно побачити тунелі під Дніпром.

Незважаючи на грандіозність всієї задумки добудувати тунелі так і не змогли. Друга світова війна не дозволила цього зробити. Але тим не менше, частина тунелів відкрита і туди можна без проблем заглянути. Крім того, під час екскурсії ви зможете дізнатися їх історію і призначення, а також багато інших секрети, які з ними пов'язані. Звичайно, не можна побувати в Києві і не відвідати Межигір'я. Зараз там водять екскурсії і ви зможете на власні очі побачити колишню резиденцію колись діючого президента України. Також варто відзначити, що тут відбувалися й інші важливі історичні події про які ви зможете дізнатися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь