Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Складаний ніж Victorinox

Продукція компанії Victorinox є дуже популярною серед населення величезного числа країн. Ніж швейцарського виробництва використовується вітчизняними споживачами як для побутових потреб, так і в складі амуніції військовослужбовців країни. Серед переваг продукції компанії виділяють високу функціональність, так як в комплекті до основного виробу додається чимала кількість додаткових приладів.

У Швейцарії ніж - не тільки синонім якості, але ще й елемент культури, що входить у звичне оточення речей. До своїх ножів від бренду Victorinox з трепетним і дбайливим ставленням підходять астронавти Сполучених Штатів, експерти Нью-Йоркського Музею сучасного мистецтва і мільйони людей усього світу, багаті і не дуже. Якщо вас цікавлять ножі викторинокс киев, то рекомендуємо перейти за даним посиланням.

Матеріал для виготовлення

Для виробництва компанія використовує різні марки сталі. Так, для пил, пилок і ножиць застосовується твердість RC 53, для відкривачок і шила - RC 52, а для пружин і штопорів - досить RC 49. Леза кожного ножа виготовлені з нержавіючої спеціальної сталі, в яку додані вуглець, молібден, хром, кремній і марганець, у вивірених роками кількостях. Застосовується тільки сталь виробництва Франції або Німеччині. Її твердість визначають не тільки нормовані добавки, але і технологія загартовування. Вона гарантує ріжучим лезах твердість RC 56.

Спеціально під кожен інструмент налаштовуються різному стані пружини, які фіксують ніж. Зусилля власника для закриття-відкриття інструменту має бути невеликим, але, разом з тим, пристрій має надійно фіксуватися в робочому положенні. Ці зусилля для різних інструментів можуть різнитися в кілька разів. Раніше розділяючі інструменти прокладки виготовлялися зі сплаву нікелю і срібла. Починаючи з 1951-го року, матеріалом для них став алюмінієвий сплав, який значно полегшив вагу виробу.

Якість збірки

Армійський складаний ніж Victorinox  - еталон, який посів гідне місце в музеях сучасного мистецтва Нью-Йорка і прикладного мистецтва Мюнхена.

Виробляються і збираються ці аксесуари на заводі компанії в містечку Ібах-Швіц, в Швейцарії, де працює близько 950 робітників. Таке виробництво є найбільшим У своїй області в Європі. Тестування кожного виробу, що випускається проводять десять відсотків працівників підприємства. Кожен день виготовляється сімдесят сім тисяч ножів; практично всі з них, дев'яносто відсотків, призначені на експорт. Ножі виробництва Victorinox отримують довічну гарантію високої якості.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь