Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Корейські патчі під очі - професійна турбота про ніжну шкіру

Для догляду за шкірою зараз в тренді корейська косметика. Крем для обличчя чи патчі - що краще? Питання не має однозначної відповіді, тому що фахівці рекомендують використовувати обидва засоби. Особливої ​​турботи вимагає ніжна, чутлива шкіра під очима, на якій, як у дзеркалі, відбивається якість харчування, спосіб життя, спілкування з навколишнім середовищем.

Щоб швидко позбутися від темних кіл, набряклості, дрібних зморшок, слідів втоми і просто виглядати свіжо зараз, а не потім, варто придбати патчи корейские для очей.

Переваги патчів над кремом

Корейська косметика для шкіри під очима представлена ​​всілякими кремами і патчами. Крем - обов'язковий засіб, який наноситься щодня і має накопичувальний ефект. Патчі швидко відновлюють баланс вологи і поживних речовин, позбавляючи від мімічних зморшок, даруючи шкірі рівний природний відтінок і свіжість. Періодичне застосування засобу - і ви не впізнаєте себе в дзеркалі. Омолоджуючий ефект, здоровий вигляд шкіри - все це заслуга експрес-догляду, який діє як сироватка, оскільки має високу концентрацію активних інгредієнтів.

Якими бувають патчі під очі?

Патчі - це міні-маски, які накладаються на зону навколо очей і витримуються від 10 до 20 хвилин. За цей час корисні речовини глибоко проникають в пори і надають бажаний вплив на клітини. Основою косметичної продукції є:

  1. тканинні матеріали;
  2. гідрогель;
  3. філлер.

Формат патчів дуже зручний, тому їх можна застосовувати завжди і скрізь - вдома, в подорожі, на відпочинку. Важливо пам'ятати, що засоби, покликані зняти набряклість і втому, необхідно застосовувати вранці, а ось омолоджуючі зазвичай наносять на ніч.

Чим хороші патчі під очі?

Патчі для очей - це корейська косметика, яка має безліч переваг:

  1. зручність застосування;
  2. швидкий виражений ефект;
  3. відсутність необхідності змивати залишки складу - вони поступово вбираються в шкіру, роблячи її гладкою і свіжою;
  4. приємний запах і насиченість корисними інгредієнтами.

Дана продукція призначена для різних цілей, типів шкіри, віку, тому вибір варто робити, уважно вивчивши рекомендації виробника. Варто почитати склад, щоб не отримати антиефект у вигляді проявів алергії.

Унікальність засобів полягає в поєднанні інноваційних розробок і корейських традицій, з яких взято досвід застосування натуральних речовин. Популярними є патчі, в просочення яких додані равликовий муцин, пептиди, гіалуронова кислота, колаген, екстракти ромашки, алое, зеленого чаю, огірка, а також колоїдне золото.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь