Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги покупки б/у шин з Європи

В Україні на шини автомобілів припадає велике навантаження. Тому зношуються вони досить швидко. Особливо при неправильній експлуатації. До того ж зазвичай погодні умови нашого регіону - дуже спекотне літо і холодні зими з ожеледдю - вимагають заміни шин перед настанням нового сезону. Не дивно, що багато автовласників прагнуть економити на шинах. Затягувати з купівлею нових не варто - витрата палива збільшиться, а значить, ви даремно будете піддавати себе і машину небезпеці. А ось купівля старих шин цілком може стати хорошим способом економії. Зрозуміло, якщо ви знайдете шини з невеликим зносом високої якості. На нашому авторинку відшукати такі складно. А от гума з Європи цілком може прослужити вам тривалий час. 

Переваги б/у шин з Європи

Можна назвати кілька аргументів на користь такого способу економії:

  1. Відмінний стан. Європейські дороги набагато кращі, ніж українські. Немає нічого дивного в тому, що б/у шини, які потрапляють на вторинний ринок, можуть використовуватися ще тривалий час.
  2. Невеликий знос. Це пов'язано з достатком і менталітетом європейських автовласників. Вони набагато частіше змінюють шини, ніж українці. Нерідко при проколі одного колеса купується новий комплект, а старі шини відправляються на вторинний ринок. При цьому знос може бути не більше 10-20%.
  3. Низька вірогідність купити шини з дефектами. Автовласники з розвинених європейських країн зазвичай не ремонтують, а викидають проколоті шини. Придбати б/у шини ви можете в інтернет-магазині shina365 вже зараз.
  4. Можливість купити стару преміальну гуму за ціною нових шин економ класу. Зверніть увагу, що термін придатності таких шин може перевищувати час використання тільки випущених з заводу бюджетних шин.
  5. Різноманітність. Старі шини на європейському вторинному ринку представлені в солідному асортименті. Це не дивно, адже в розвинених країнах автомобіль є практично у кожного. Тому на ринку постійно з'являються б/у шини різних типорозмірів.
  6. Низька вартість. Навіть якщо шини використовувалися лише кілька днів, вони істотно втрачають в ціні.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Переваги покупки б/у шин з Європи

Залишити відповідь