Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо кальян на всі випадки життя

Той, хто перейнявся мистецтвом куріння кальяну напевно підтвердить, що вірного димного друга хотілося б бачити не тільки у спеціалізованих закладах або вдома. А тому в цій статті ми розповімо, як вибрати кальян на всі випадки життя.

Кальян для поїздок і відпочинку на природі

Як добре посидіти з друзями біля багаття. Ще краще, якщо душевні розмови підтримає густий і ароматний дим. Але не всякий кальян підходить для поїздок і подорожей! Рекомендуємо звернути увагу на недорогі і невеликі моделі (не більше ніж 40 см). Вони не займають багато місця в багажі. Ну, і якщо раптом розіб'ється - не так шкода, як дорогу колекційну модель. Придбати все для кальяна ви можете в інтернет-магазині Felix Markovich Shop.

Якщо віддаєте перевагу професійним кальянам навіть в похідних умовах, то вибирайте агрегати у фірмових кейсах або придбайте спеціальні сумки для перенесення. Також рекомендуємо придивитися до такого пристосування, як калауд. Його наявність гарантує, що вугілля не затухне або навпаки, не розгориться сильно на вітрі. Ви зможете регулювати інтенсивність тління вугілля. До того ж, не доведеться «чаклувати» з фольгою.

Кальян для домашнього використання

Для будинку можна сміливо вибирати моделі висотою 50 см і вище. Якщо хочете, щоб кальян працював тихо - вибирайте моделі з дифузорами або вбудованими перколяторами. Такі зустрічаються в моделях, повністю виконаних зі скла. До вас часто приходять друзі і поділяють ваше захоплення? Тоді доцільно придбати кальян на кілька трубок. Їх шукайте серед європейських. Сирійські і єгипетські кальяни завжди мають тільки одну трубку.

Кальян для естетів

Ми вже згадували про кальяни, повністю виготовлені зі скла. Виглядають такі девайси незвично. І не тільки радують око, але і дозволяють відчути всі відтінки смаку улюбленого тютюну. Адже скло не вбирає запахи і добре миється. І якщо утримувати такий агрегат в чистоті, то він гарантує чистоту смаку. Від маківки до п'ят, від чаші до колби вони виготовлені з жароміцного боросилікатного скла. З підсвічуванням або без, вони дозволяють готувати коктейль з фруктів і експериментувати зі смаками.

Оригінальні кальяни на подарунок

Як вам варіант кальяну, який виконаний у вигляді гвинтівки? Його можна сміливо вибирати в якості подарунка або поповнення колекції незвичайних курильних девайсів. Він здивує всіх гостей і порадує свого власника якісними комплектуючими.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь