Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 причин вибрати перстень з сапфіром

Кожен дорогоцінний камінь гарний по-своєму, але після діаманта сапфір знаходиться на другому місці за популярністю. Що ж робить його таким особливим?

Розкішні дорогоцінні камені - об'єкт бажань людей по всьому світу. Кожен камінь має свою цінність і своє значення, однак сьогодні ми пропонуємо поговорити про найвідоміший і найдорожчий синій камінь - сапфір.

Є, як мінімум, п'ять причин, чому з усіх прикрас з дорогоцінними каменями ви повинні неодмінно вибрати перстень з сапфіром:

1. Колір сапфіра. Неповторний королівський синій колір - це, швидше за все, перше, на що ви звернете увагу, коли побачите сапфір. Виявляється, синій - це улюблений колір більшості людей. Більш того, він вважається символом чистоти, миру і стабільності.

2. Твердість сапфіра. За мінералогічною шкалою твердості Мооса сапфір знаходиться поруч з діамантом. Так, сапфір має оцінку 9, а діамант - 10. Відмінна міцність робить сапфір воістину унікальним дорогоцінним каменем. По-перше, йому можна надавати різні незвичайні форми. По-друге, сапфір вимагає набагато меншого догляду в порівнянні з більш м'якими каменями, такими як кордієрит і танзаніт. І, по-третє, прикраси з сапфірами не мають терміну придатності, тому залишаться з власником назавжди.

3. Значення сапфіра. Незалежно від приводу, немає кращого подарунка, ніж той, який виглядає надзвичайно і несе красиве смислове навантаження. З незапам'ятних часів сапфіри вважаються втіленням вічності, вірності і любові. Все це робить камінь ідеальним вибором для інкрустації у персні.

4. Історія сапфіра. Сапфір завжди займав особливе становище в історії різних держав. У минулому цей камінь кольору неба був фаворитом багатьох представників королівських родин. Деякі дослідники навіть стверджують, що скрижалі, на яких написані десять заповідей, були виготовлені з сапфіра.

5. Універсальність сапфіра. Цей коштовний камінь є унікальною комбінацією стилю і елегантності. Персні з сапфіром поєднуються з усіма видами одягу. Так, ви з легкістю можете доповнити такою прикрасою і вечірнє вбрання, і повсякденний образ.

Персні з сапфіром бувають самих різних конструкцій і стилів. І щоб придбати такий виріб вам не доведеться витрачати всі гроші. Ви зможете легко знайти модель, яка відповідає вашому бюджету.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь