Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 причин вибрати каблучку з сапфіром

Вибираючи собі або в подарунок каблучку, зверніть увагу на розкішні моделі з благородним сапфіром. Цей камінь має природний синій колір, який притягує погляди. Шляхетний відтінок надає будь-якій прикрасі витонченість і елегантність.

Каблучки з сапфіром розкішно виглядають на тонких жіночих пальцях. Купуючи даний ювелірний виріб, ви підкреслюєте особливе ставлення і витончений смак. Придбати перстень з сапфіром ви можете за даним посиланням https://oniks-online.com.ua/categories/rings/kamen-is-sapfir/ вже зараз.

Причини для покупки сапфірових прикрас:

  1. Колір - розкішний синій, він притягає погляди. З давніх-давен вважається, що подібний відтінок символізує чистоту, мир і стабільність. Витончений синій колір - це вибір персон з королівськими смаками.
  2. Твердість. За своїми властивостями сапфір близький до діаманту. Така характеристика робить камінь унікальним і підкреслює його коштовність. Завдяки такій властивості виробам можна надати оригінальну форму, що здатне надати особливу родзинку ювелірній прикрасі. Прикраси невибагливі в догляді і зберігають ідеальний зовнішній вигляд роками.
  3. Символ віри і любові - саме такими значеннями наділяють даний камінь з давніх часів. Ця кристально чиста прикраса є прекрасним рішенням для заручальної каблучки і обручки. Вироби з сапфіра стануть приємним подарунком для коханої жінки.
  4. Камінь здійснює позитивний вплив на енергетику, заспокоює, допомагає знайти свій життєвий шлях. Вважається, що вироби сприяють душевній рівновазі.
  5. Багата історія. Сапфір відомий з давніх часів, де власниками каменю були найзначніші люди в царствах: єгипетські жерці, Соломон, королівські родини. Коштовність облагороджує власника і наповнює його внутрішньою гармонією.

Сьогоднішня різноманітність ювелірних прикрас в магазинах вражає уяву. Широкий вибір каблучок на будь-який смак і випадок. Сапфір відрізняється особливою красою і унікальними характеристиками. При всіх перевагах камінь не є дорогим, і прикраси з нього може дозволити собі кожна жінка.

Широкий вибір каблучок дозволяє знайти варіант до душі. Витончені моделі срібних виробів з каменем виглядають стримано і елегантно. Особливий шик надає сапфіру обрамлення в біле золото. Каблучка в такому виконанні має королівський зовнішній вигляд. Поєднання каменю з розсипом діамантів - це ідеальне рішення для розкішного подарунка коханій жінці. Для прихильників класичних варіантів представлені моделі з жовтим золотом.

Насичений синій колір додасть образу загадковість та елегантність. Каблучка з сапфіром стане справжньою знахідкою для вишуканого жіночого образу. Ювелірні вироби підійдуть як молодим дівчатам, так і дорослим жінкам. Особливе значення має розмір каменю і його оформлення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь