Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мобільний бетонний завод: особливості та переваги

Будівельної організації досить придбати мобільний бетонний завод, щоб позбутися від проблеми з оперативним постачанням об'єкта розчином. Як правило, технологічна потужність такої установки потужності дозволяють безпосередньо біля споруджуваного об'єкта виготовляти бетон потрібного складу і обсягу. Таким чином, підприємство позбавляється від необхідності в складній доставки товару по місту. За рахунок такого придбання реально підвищується ефективність роботи організації, розширюється сфера послуг і їх якість.

Пропоновані мобільні бетонні заводи мають наступні переваги:

  1. В рамках активного будівництва спостерігається затребуваність таких установок;
  2. Завдяки мобільності конструкції виробництво бетону можливе в будь-який час року. Для цього навіть може бути вибрано будь-яке придатне місце, що незамінне для здійснення робіт на далеких об'єктах. Про мобільні бетонні заводи подробнее на сайті mobilebeton.com ви можете дізнатися вже зараз.;
  3. Відмінна продуктивність системи дозволяє замінювати кілька бетонозмішувальних механізмів;
  4. Контроль якості суміші на місці, що дозволяє отримувати бетон необхідного стандарту;
  5. Різні варіанти установки. Устаткування може бути вміщено на шасі або причіп транспортного засобу, залізничні платформи і навіть морську баржу.

Щоб домогтися максимальної ефективності управління всіма виробничими процесами необхідно потурбуватися про те, щоб оператор пройшов відповідну підготовку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь