Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості медичної довідки для водія

Медична довідка для водія - грамотно складений документ, згідно з чинним законодавством, що підтверджує придатність його власника до виконання професійних водійських обов'язків і гарантує хороший стан його здоров'я. Таким чином, дане документальне підтвердження дозволяє власнику авто користуватися транспортним засобом і експлуатувати його. Більш того, при відсутності медичної довідки отримання водійських прав може бути ускладненим і навіть неможливим.

Важливо знати, що медичну довідку, яка вкаже на стан і профпридатність можуть видавати комерційні медичні організації або спеціально призначені державні установи, які потребують проходити масу лікарських інстанцій. При цьому, звернення в комерційну організацію забезпечує відчутну економію і часу, і коштів.

Мед справка водительская 2018 для замены прав, отримана таким чином буде вигідна як для фахівця, що влаштовується на роботу, так і для водія, якому необхідно швидко пройти медкомісію.

Медична для водіїв необхідна для учасника дорожнього руху в багатьох випадках:

  1. при початковому оформленні прав для водіння;
  2. при втраті посвідчення водія;
  3. при коригуванні внесених даних в права;
  4. при повному оформленні пригоди, яка сталася в результаті ДТП;
  5. для процесу відновлення прав після втрати;
  6. при проведенні періодичного техогляду вашого транспортного засобу.

Медична довідка для водія повинна бути правильно оформлена, згідно прописаним для даного документа вимогам, а установа повинна мати дозвільні ліцензії. Довідку можна отримати не тільки громадянам України, а й іноземцям, проте для цього потрібне надання паспортної реєстрації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь