Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Придбання водійської медичної довідки - оптимальний варіант

Кожна людина, незалежно від того скільки їй років, в будь-який момент може захотіти придбати автомобіль і отримати права, якщо вона не зробила це раніше. Однак, потрібно пам'ятати, що для отримання допуску до іспитів з водіння відповідно до законів України, необхідно надати медичну довідку, де повинні бути пройдені всі необхідні лікарі, а також ряд аналізів. Варто відзначити, що медичні довідки також потрібні при відновленні прав або їх оновленні, наприклад, в разі зміни прізвища.

До речі, справка для гибдд для замены прав доступна для замовлення вже зараз.

Звичайно, за медичною довідкою, можна піти в державну установу. І багато хто чинить так, думаючи, що це допоможе їм заощадити. Але, поліклініками в даний час не афішується той факт, що деякі послуги щодо видачі медичної довідки повинні бути проплачені. Плюс до цього кожному пацієнту доводиться миритися з усім тим, що відбувається в державних поліклініках, а це:

  1. Невігластво персоналу, що виражається в грубому поводженні;
  2. Безвідповідальність працівників установи. Найчастіше аналізи можуть бути загублені або переплутані, у зв'язку з чим вам доведеться проходити повторно процедури;
  3. Нескінченні черги. Їх можна спостерігати біля кабінету кожного лікаря. Плюс до всього хтось може пройти поза чергою, тим самим відсуваючи вас ще далі від заповітної мети.

Таким чином, отримання потрібного документа може затягтися не на один день. І в добавок до витраченого даремно часу додаються витрачені нерви, а це вже точно не варто того, щоб намагатися отримати якусь уявну економію в поліклініці. Найкращим варіантом у даному випадку буде вдатися до послуг спеціалізованої компанії, за допомогою чого ви зможете просто придбати медичну довідку для водійських прав.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь