Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо чоловічі кросівки

Кросівки давно зарекомендували себе як зручне, комфортне взуття, яке підходить для заняття спортом, активного відпочинку, та й просто для комфортної прогулянки та пересуванню по місту.

Більше двохсот років кросівки є однією із головних деталей базового чоловічого гардероба - нинішня мода активно використовує їх у повсякденному стилі. Існують навіть елегантні моделі кросівок, які допускаються офісним дрес-кодом.

В даний час прилавки магазинів і ринків рясніють різноманітними моделями кросівок - різниця лише в кольорі, ціні та якості. Звичайний покупець губиться в такому асортименті, і йому потрібна допомога в їх виборі. У даній статті ми обговоримо, як вибрати пару якісних і зручних кросівок, які прослужать вам не один сезон. Варто зазначити, що хорошим варіантом є мужские кроссовки Bonote, які можна придбати вже зараз.

Мета покупки кросівок

Перед покупкою вам варто визначитися - для чого ви купуєте це взуття? Адже моделі бувають різні - їх відрізняє вага, матеріал, наявність ортопедичних устілок. Наприклад, якщо ви купуєте кросівки для заняття спортом, то повідомте продавцеві конкретний вид занять - для фітнесу, тенісу, баскетболу. Кросівки мають суттєві відмінності. Намагайтеся купувати кросівки у спеціалізованих магазинах, наприклад. Для комфортних прогулянок і пересуванню по місту придбайте легкі, м'які кросівки, з системою додаткової вентиляції і амортизацією п'яти.

Вибір матеріалу і кольору

Далі, визначимося з матеріалом підошви, внутрішньої і верхньої частини. Від його якості безпосередньо залежить тривалість носіння взуття та комфортність переміщення в ньому. Якісні кросівки мають внутрішнє покриття з поліуретану з домішками гуми. Верхня частина хороших кросівок виготовляється з натуральної або штучної шкіри - присутність синтетики не означає погану якість, скоріше, навпаки.

Колір майбутнього взуття ви можете підібрати, виходячи із загального стилю вашого одягу, в даний час дуже популярний білий колір чоловічих кросівок.

Не варто гнатися за брендом - не завжди висока ціна продукту виправдовує якість. Краще, довіряти брендам, які популярні на ринку тривалий час, здійснюють великі продажі і мають хороші відгуки від покупців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь