Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В'язані сукні для повних дівчат

Плаття завжди займали центральне місце в жіночому гардеробі, і в новому сезоні 2018-2019 нічого не зміниться - вони залишаться на перших ролях. На особливу увагу заслуговують в'язані моделі, які ще зовсім недавно вважалися прерогативою струнких.

Однак дизайнери провели маленьку революцію в світі в'язаних речей (які ви можете придбати в магазині Наталка) і сьогодні сукні з пряжі міцно влаштувалися в гардеробах жінок з розкішними формами. Вони м'які, комфортні і неймовірно жіночні, тому не варто відмовлятися від цього одягу, потрібно просто навчитися правильно її підбирати.

Секрети вибору в'язаних суконь для повних

Уникайте занадто обтягуючих моделей, які підкреслюють кожну складочку на тілі. Але і в крайності мішкуватою одягу теж впадати не варто - вона надає зайвого обсягу. Правильний вибір - напівприлеглий фасон, який буде м'яко і ненав'язливо повторювати контури, але не буде акцентувати увагу на зайвій вазі.

Велика в'язка і товста пряжа - табу для дівчат формату ХХL. Те ж саме стосується об'ємних елементів - великих кишень, ременів, рюшів, подплечников. Все це надає особі масивності і непотрібного обсягу.

Вибираючи плаття на захід, віддавайте перевагу моделям з глибоким декольте. Вони виглядають сексуально і відволікають увагу від проблемних зон. Якщо хочеться додати обсягу в грудях, віддавайте перевагу нарядам з коміром-хомут.

Особливу увагу приділіть фактурним кіс, які сьогодні на піку популярності у в'язаній моді. Вони повинні бути обов'язково вертикальними і не дуже об'ємними. Ідеально - одна велика коса по центру сукні. Такий фасон буде візуально стрункішою.

Фігура типу «прямокутник» диктує свої правила у виборі одягу. Коли немає чітко вираженої талії, краще купити плаття А-силуету або полупрілегающего рівну модель, і доповнити образ тонким ремінцем.

Довжина повинна бути не вище середини стегна. Якщо подобаються сукні-светри, тоді їх варто поєднувати з джинсами-скинни, вузькими брюками і леггенси. Довгі моделі гарні тільки для дівчат високого зросту і в тандемі з взуттям на підборах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь