Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги турів в Таїланд

Останнім часом саме відпочинок в Таїланді є одним з найголовніших напрямків в туристичних агентствах. Багато людей вибирають саме Таїланд після вже набридлої Туреччини і Єгипту. Таїланд відомий екзотичними традиціями, своїми особливостями, але при цьому він обіцяє прекрасний пляжний відпочинок і масу нічних розваг.

Індивідуальні та групові тури

Тури в Таїланд забезпечать ідеальне місце для відпочинку молоді, а також для відпочинку сім'єю залежно від місця проживання. Багато хто вже зрозумів, що ідеальними для відпочинку в Таїланді є різні острова з прекрасними пляжами, тут білосніжний пісок, мальовничі бухти, величезні пальми, прозора вода. Навколо можна побачити джунглі, рисові поля. Гарячий тур до Таїланду є чудовий тим, що тут можна відпочивати цілий рік, незважаючи на тропічну зливу, можна знаходити варіанти відпочинку в тій частині країни, в яких їх немає.

У Таїланді дуже багата екскурсійна програма, тут ви можете побачити прозорі річки, гори, джунглі, можна спробувати дресирувати слонів, навчитися робити тайський масаж, побачити знамениті шоу трансвеститів.

Також в Таїланді вам забезпечений активний відпочинок, крім дайвінгу, на якій прилітають люди з усього світу, щоб побачити таємничі бухти і яскравих риб, м'які корали, тут також можна зайнятися практично будь-яким видом спорту, тут популярні віндсерфінг, риболовля, яхтинг. Багатьох людей вражає екзотична природа і тварини Таїланду, всюди пишна рослинність, безліч орхідей. Національні парки країни можуть порадувати не тільки слонами, мавпами, а й особливим шоу екзотичних метеликів, отруйних змій, також можна відвідати крокодилячу ферму.

Переваги відпочинку в Таїланді

Тайці є дуже доброзичливими, привітними, вони щиро посміхаються, раді гостям. Багато з них сповідують буддизм, тому намагаються зберігати спокій і вести правильний спосіб життя. Особливе враження може принести тайська кухня, вона незвичайна, відома своїми унікальними приправами, які надають особливий смак м'ясу, овочам. Шедевром кулінарного мистецтва є знаменитий тайський суп. Також тут можна побачити різноманітні смачні фрукти.

Відпочинок в Таїланді дасть можливість спробувати відомий тайський масаж, цей тип масажу постарається активізувати енергетичні центри, зняти з вас втому, зцілити недуги. Також в Таїланді можна організувати цікавий захоплюючий шопінг, адже тут завжди дешевші речі, недорогий проїзд в транспорті. Тут можна запастися масою цікавих сувенірів і поповнити свій гардероб цікавими речами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь