Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Де швидко позичити гроші, коли вони потрібні негайно?

У житті кожної людини бувають ситуації, коли гроші потрібні швидко, тут і зараз, а зарплата ще не скоро або родичі, у яких можна позичити, поїхали відпочивати. Випробувавши ряд варіантів, ви, швидше за все, підете до банку, але там теж багато підводних каменів. 

Вам можуть відмовити в кредиті, якщо ви не працевлаштовані або ваш дохід не відповідає розміру кредиту, який ви хочете взяти. Також на заваді може бути ваш вік, відсутність офіційної роботи, погана кредитна історія або необхідність надати довідку про доходи. 

Вихід існує 

У таких випадках рятувальним кругом може стати мікрокредит – швидка онлайн позика до зарплати. Цей спосіб фінансової підтримки використовують у багатьох країнах світу. В Україні такого роду кредитування теж набирає популярності, діяльність мікро-кредитних компаній цілком легальна, регулюється Нацкомісією з питань регулювання ринку фінансових послуг. Однак, не забувайте уважно читати договори та порівнювати умови, в кожної компанії вони різні. 

У малих фінансових організацій ви можете швидко позичити гроші, вони дають новим клієнтам навіть безвідсоткові позики від 500 до 10 000 грн на 30 днів. Якщо розумієте, що виплатити кредит в договірний строк не виходить, вчасно продовжуйте термін погашення боргу. Деякі компанії передбачають можливість пролонгації на 1-3 дні без штрафу чи зміни умов. Але обов'язково необхідно зайти до особистого кабінету та подовжити термін вчасно, інакше доведеться за це дорого заплатити. 

До речі, за допомогою таких фінансових установ можна поліпшити свою кредитну історію, для цього важливо вчасно закривати борги за кредитами. Всі МФО співпрацюють з Бюро кредитних історій, перевіряють рейтинги своїх клієнтів та відправляють до них звіти про видані кредити. 

Як позичити гроші? 

Щоб швидко позичити гроші онлайн вам потрібно лише посвідчення особи, ідентифікаційний номер, карта, на яку вони будуть перераховані, й мобільний, щоб підтвердити особу. Вам немає потреби вказувати поручителя або залишати щось в заставу. Що стосується безпеки: ви ризикуєте, але не набагато більше, ніж при оформленні позики в банку. 

Можна звернутися до оф-лайн філії фінансової установи для отримання кредиту готівкою, це займе не більше півгодини. Якщо ви не хочете стояти в чергах або перебуваєте, наприклад, за містом, ви можете взяти позику онлайн, на карточку. 

Заявка на позику за 5 кроків: 

  1. Знайти найкращу МФО в результатах порівняння й зареєструватись на сайті, перейшовши за посиланням 
  1. Вказати персональні дані (паспорт, ІПН, номер телефону і карти) 
  1. Обрати необхідну суму й термін кредиту 
  1. Дочекатись підтвердження на email, SMS, чи дзвінка оператора 
  1. Погодитись з умовами договору, після чого отримати гроші на карту за кілька секунд 

Скільки коштують такі послуги? 

В основному організації, що видають мікрокредити, пропонують досить високу процентну ставку, нараховують щодня близько 1,5-2,2%. Їх можна зрозуміти. Фінансові ризики, з якими вони стикаються щодня, змушують завищувати процентні ставки, щоб мати прибуток. 

Конкуренція на ринку онлайн кредитування досить висока, деякі МФО максимально знизили свої ціни, пропонують знижки, промо-коди, й навіть кредит зі ставкою 0%. Правда, ви не зможете взяти велику суму перші кілька разів. 

Кому стане в пригоді швидка позика 

Послугами сервісів, що видають швидкі кредити без будь-яких довідок, найчастіше користуються люди, у яких немає можливості оформити банківську карту з кредитним лімітом. Причиною може бути відсутність офіційного місця роботи та трудового договору, молодий вік, чи навпаки, похилий вік та невелика пенсія. 

Зазвичай це студенти, безробітні, фрілансери, що не мають постійної роботи, домогосподарки. Також за онлайн позиками звертаються люди, що вже зіпсували свою кредитну історію. Мікропозика для них – це одна з небагатьох можливостей взяти гроші в борг. 

Якщо ви будете часто користуватися послугами однієї організації, звісно, сума доступної позики буде рости. І що важливо – з кожною погашеною позикою ваша кредитна історія буде поліпшуватися й більш дешеві кредити згодом стануть доступними. 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь