Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Система «розумний дім»: переваги високих технологій

Ще не так давно «розумні будинки» вважалися розкішшю, від якої немає особливої ​​користі. Однак так думають тільки ті люди, які поки не мали можливості зіткнутися з новими технологіями. Сьогодні система «розумний дім» - це дуже корисна річ, яка дозволить керувати вашим житлом на відстані.

Чому «розумний дім» корисний?

Наведемо кілька ситуацій з життя, коли такі нові технології можуть вам стати в нагоді.

  1. Ви йдете на роботу, але раптово згадуєте, що забули закрити двері. Їхати назад у спішному порядку не треба. Заходимо в додаток на смартфоні і перевіряємо стан замку. Якщо вас цікавить система «розумний дім», то радимо відвідати сайт вже зараз.
  2. Ви вирушили в гості, але на півдорозі згадали, що забули вимкнути світло у вітальні. Через додаток вирішуємо проблему.
  3. Поїхали в магазин, але в процесі покупок раптом почали хвилюватися з приводу включеної праски. Перевірити це теж можна дистанційно, головне - доступ до інтернету.

Будь-яку таку річ легко контролювати на дистанції. Ви зможете домогтися максимальної захищеності від зломів і ефективно використовувати ресурси. Ось кілька причин, через які слід задуматися про оснащення вашого будинку подібними гаджетами.

  1. Безпека. Щороку у нас в країні відбувається чимало зломів квартир. Навіть закриті двері і вікна не відлякують зловмисників. Установка відповідних пристроїв допоможе вам дізнатися про можливий злом. На двері і вікна встановлюються датчики, які при відкриванні повідомлять вас повідомленням на телефон. Також можлива установка камери спостереження, яка покаже небезпечну ситуацію в режимі онлайн. Прилади можуть повідомляти про протікання води і витоки газу.
  2. Ефективність. Автоматизація дозволить налаштовувати час включення світла. Лампочки будуть запалюватися і згасати саме в той час, який ви вкажете. Так вдасться витрачати енергію ефективно, зберігаючи ваші кошти. Встановлені датчики реагують на присутність власника в кімнаті - якщо нікого немає, світло вимкнеться.
  3. Простота застосування. Якщо ви з тих людей, які вважають, що таку систему важко налаштувати, то обрадуємо - це не так. Управляти приладами нескладно, все робиться за допомогою пульта або смартфона. Одним натисканням легко вимкнути як якийсь певний прилад в будинку, так і все відразу.

Всі елементи такої системи розроблені для того, щоб забезпечити людям, які проживають в будинку максимальний рівень комфорту, а також допомагати економити на електриці, опаленні і воді.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь