Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Тканина шанель: переваги

Шанель - елегантна і витончена костюмна тканина, яка відрізняється дорогим і розкішним зовнішнім виглядом. При порівняно нетривалій історії, вона вже вважається класикою і знаком якості.

Фішка тканини шанель - характерне вузликове плетіння. В основному при виготовленні використовуються вовняні волокна різних відтінків, за рахунок чого досягається оригінальна гра кольорів. Також до складу може входити бавовна, віскоза, поліестер, люрекс, які можуть покращити міцність, надати блиск. Придбати ткань шанель в https://textileplaza.com.ua/ ви можете за привабливою ціною.

Костюми з тканини шанель бездоганно сидять по фігурі. Для еластичності до складу вводяться незначні домішки лайкри або еластану. Елегантна тканина є невибагливою в носінні.

Як прати одяг з тканини шанель?

Щоб повною мірою розібратися, що це за тканина шанель, необхідно також з'ясувати, як за нею доглядати, щоб улюблені речі залишалися такими як можна довше.

Перше питання, яке закономірно виникає після покупки обновки - як прати одяг, який пошито з тканини шанель. І тут є свої хитрощі.

Делікатна тканина вимагає делікатного поводження, щоб її розкішний вигляд не пропав згодом. Якщо в складі використовується вовна, вибираються відповідні автоматичні режими. Ще краще прати речі вручну, в теплій воді, щадними миючими засобами.

Матеріал не переносить агресивної хімії, відбілювачів і засобів для виведення плям. Щоб одяг не сів, потрібно уникати високих температур, а щоб не деформувався - сильних механічних впливів.

Для видалення плям можна використовувати м'яку губку. Не потрібно надмірно терти полотно. Сушіння - природним чином. Попередньо можна промокнути вологу і розвісити речі на вішалки. Потім їх не доведеться прасувати, і можна буде відразу заховати в шафу або одягти знову.

Правильний догляд за речами - це набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Дотримуючись нехитрих рекомендацій, можна назавжди перестати хвилюватися про те, чи не деформується ваш улюблений одяг з тканини шанель.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь