Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги сучасних платіжних систем

В епоху високих технологій провідні електронні платіжні системи починають складати серйозну конкуренцію традиційному готівковому розрахунку. Все більша кількість наших співвітчизників використовують для зберігання заощаджень віртуальні рахунки, сподіваючись, що їх кошти там будуть у більшій безпеці. Але чи так це насправді? Давайте об'єктивно оцінюємо всі плюси платіжних систем.

Переваги:

  1. Швидкість. На здійснення грошового переказу через електронну платіжну систему йде кілька секунд, тоді як відправка платежу через поштове відділення або банк може зайняти кілька днів. До того ж, не доведеться витрачати час на пошук цих самих відділень, банкоматів і терміналів для оплати, але ж вони в надлишку тільки у великих містах. Паперова тяганина також відсутня, що економить не тільки час, а й нерви. Якщо вас цікавить українська система електронних платежів, то радимо перейти за даним посиланням portmone.com.ua/popolnit-schet-mobilnogo-kievstar вже зараз.
  2. Безпека. Зберігаючи свої заощадження в електронному вигляді, можна не боятися, що вони випадуть через дірку в гаманці або їх насильно відбере якась кримінальна особистість. Зрозуміло, шахраї і аферисти влаштувалися і тут, але якщо дотримуватися певних запобіжних заходів, то про це можна не переживати.
  3. Доступність. Будь-який інтернет-користувач протягом декількох хвилин може зареєструвати власний аккаунт в платіжній системі - мати диплом програміста для цього необов'язково. Самі інтерфейси електронних платіжних систем розроблені з розрахунком на охоплення найширшої цільової аудиторії, а в мережі достатньо інструкцій і навчальних відео, які допоможуть розібратися навіть самій далекій від комп'ютера людині.
  4. Вигідність. Напевно ви помічали, що оплатити рахунок за інтернет або поповнити рахунок на мобільному телефоні в терміналі або банкоматі можна тільки заплативши пристойні комісійні. З платіжною системою такого не буде, комісія знімається тільки за сам переказ і рідко коли досягає навіть 1% від загальної суми.
  5. Повний контроль. Кожен день ми витрачаємо і витрачаємо свої папірці, не замислюючись про те, скільки і куди йде. Платіжні системи же дозволяють бути в курсі всіх своїх витрат, адже історія операцій зберігається і її можна переглянути в будь-який час, просто зайшовши у відповідний розділ свого профілю. Це істотно полегшує ведення домашньої бухгалтерії.

Як бачите, переваги електронних платіжних систем перед традиційними способами розрахунку занадто очевидні, щоб не сприймати їх всерйоз. Всі, хто працює в інтернеті, починаючи від простих фрілансерів і закінчуючи власниками великих проектів, користуються електронними платіжними системами.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь