Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати машинку для хлопчика будь-якого віку?

Машинка для хлопчика - це одна з улюблених і важливих іграшок. За допомогою таких виробів дитина знайомиться зі світом техніки, вчиться грати в рольові та сюжетні ігри.

Сучасні виробники дитячих товарів пропонують безліч різних варіантів. Це автомобілі найрізноманітніших розмірів, конструкцій, відтінків і тематик. Але перше, на що варто звернути увагу при виборі подібних подарунків, - це матеріал.

Основні матеріали для дитячих машинок

В цілому на ринку іграшок можна знайти машинки з таких матеріалів:

  1. Текстиль. Такі модельки підходять для самих маленьких дітей. Оболонка створюється з приємного текстилю високої міцності. Всередині - м'який наповнювач. Також іграшка може мати дзвінкі деталі. Це найпростіший і безпечний варіант. Все ж при підборі моделі варто звертати увагу на природність кольорів і міцність швів.
  2. Дерево. Такі машинки купують швидше для колекціонування, ніж для активних ігор. Але деякі вироби відмінно підходять для дітей від двох років. Найчастіше, дерев'яні машинки мають збірну конструкцію. Вони складаються з декількох великих деталей, які легко з'єднуються в єдину конструкцію.
  3. Гума. Такі моделі підходять для купання або в якості «чесалок» на час, коли в малюка ріжуться зубки. Для самих маленьких краще підбирати модельки без дрібних деталей, які б можна було відірвати або відкусити.
  4. Пластик. Самий популярний і доступний матеріал. З нього роблять іграшки для хлопчиків самого різного віку. Матеріал дозволяє створювати іграшки з максимальною деталізацією. Вони можуть бути оснащені системами радіоуправління або слотами під батарейки. Загалом, вибір дуже різноманітний. Головне - якість матеріалу і фарби.
  5. Метал. З металу виготовляють і колекційні автопарки, і звичайні автомобілі. Такі вироби відрізняються міцністю і реалістичністю, але не підходять хлопчикам до трьох років.

Загальні поради щодо вибору машинок для хлопчиків

Купувати іграшки для дітей найкраще у спеціалізованих магазинах. Вони працюють тільки з перевіреними постачальниками і можуть надати всі необхідні сертифікати. До того ж продукція таких продавців зроблена з екологічно чистих матеріалів.

Також важливо звернути увагу на форму деталей і забарвлення. У якісних авто всі деталі створені точно за лекалами, вони пропорційні і міцні. Фарба наноситься рівномірно і акуратно, без пропусків і патьоків.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь