Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги оренди 1С у хмарі

Однією з умов ефективного управління будь-яким бізнесом є здійсненність швидкого отримання даних для управлінців різних рівнів. Сьогодні на ринку присутня велика кількість всіляких програм, які відкривають доступ до подібної інформації і допомагають формувати всілякі звітні документи, серед яких програма 1С є унікальним і, в той же час, універсальним інструментом для автоматизації діяльності підприємств різних форм і видів.

Впровадження платформи 1С починалося з її установки на стаціонарний комп'ютер бухгалтера і вимагало постійного моніторингу, оскільки оновлення програмного продукту обмежувало можливості старої версії. З одного боку, формування звітних документів набагато спростилося. З іншого боку, потрібною є періодична присутність програмістів, які оновлюють софт і консультують. Варто зазначити, якщо вас цікавить оренда 1С у хмарі, то радимо відвідати сайт https://rentsoft.ua/ вже зараз.

Сьогодні 1С впевнено переїжджає у хмару за допомогою компанії Рентсофт, що відкриває перед користувачами необмежені можливості. Переїзд у хмарний сервіс має ряд незаперечних переваг перед розміщенням програмних продуктів на локальних мережах. По-перше, хмарний сервер - це можливість працювати з програмою де б не перебував користувач. Головне - це мати доступ до мережі інтернет. Крім того, практично кожен користувач стикався з проблемою втрати даних. В силу різних причин: крадіжка обладнання, зараження вірусами комп'ютера або знімного носія, інформація може бути втрачена без можливості її відновлення. Зберігання даних у хмарі таку можливість виключає, оскільки бази 1С захищені від зломів, вірусів, виходу з ладу обладнання та несанкціонованого доступу. База даних постійно копіюється, шифрується і переноситься на зберігання на інший сервер, що дозволяє відновити дані навіть у самих непередбачених ситуаціях.

Ще одним важливим плюсом на користь роботи з програмою 1С у хмарі є її постійне автоматичне оновлення. Більше немає необхідності самостійно відстежувати нові версії. Розміщення 1С у хмарі гарантує роботу з самою останньою версією.

Якщо говорити про переваги хмарних рішень 1С не можна не сказати і про економічну вигоду. Здійснення віддаленого доступу до софту дозволяє залучати співробітників для роботи поза офісом, що у свою чергу скорочує витрати на його утримання. Не обов'язково встановлювати платформу на кожну машину. Хмарний сервіс дає доступ кожному отримувати і обмінюватися необхідною інформацією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь