Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Поради щодо вибору хорошого виноградного вина

Вибрати насправді хороше вино може не кожен з нас. Щоб вам в цій проблемі допомогти, а саме з вибором хорошого вина, і була написана ця стаття, в якій розповідається про необхідні при виборі вина корисні поради. Адже те, що вино дуже дороге не означає, що воно дуже гарне. Отже, перейдемо безпосередньо до порад.

Намагайтеся купувати вина завжди у спеціальних винних магазинах. У таких магазинах правильні умови зберігання, а також ймовірність того, що вино може бути підробленим, мінімальна. У деяких винних магазинах покупець може спробувати вино, щоб йому було простіше вибрати.

Вибирайте ті вина, які продаються в пляшках зі скла, а не з пластмаси або картону. Вони більше підходять для зберігання вина. До речі, интересно про вино ви можете дізнатися за посиланням.

Звертаєте свою увагу на пробку. Всохла пробка, а також пробка, яка пропускає повітря, говорить про те, що вино кисле і цілком можливо, що зіпсоване. Про зіпсованість вина говорить ще і затхлий запах.

Хороше справжнє вино коштує від 150 гривень. Дешеві вина - це не хороші вина.

Звертайте увагу на етикетку. Ясна річ, що вино з великою витримкою не матиме новеньку етикетку, значить це підробка.

Якщо ви визначилися з видом вина, то перше, ніж його купувати, ви повинні дізнатися все про його виробника, про сорти винограду, з якого воно робиться, про розлив. Чим більше ви про це вино знаєте, тим простіше вам його вибрати.

Перевіряйте також вино на наявність осаду. Марочне вино може мати осад, але не у великій кількості.

Ретельно перевірте інформацію на етикетці: наявність повної назви, витримку, категорію, вміст цукру, адресу та назву виробника.

Користуйтеся даними порадами і отримуйте задоволення від смачного вина!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь