Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Персональний фітнес тренер у вашій долоні

Існує безліч переваг в заняттях з персональним тренером. Люди будь-якого віку та рівня досвіду зможуть побачити кращі результати та жити здоровим способом життя. Особистий тренер допоможе створити унікальний тренінговий план, який відповідатиме вашим індивідуальним потребам і цілям, а також здатний попередити травми чи інші перешкоди, які можуть стати на шляху проведення тренувань. Заняття з персональний тренером також незамінні для людей, які мають в своєму розпорядженні досить обмежений час.

Одна з найдорожчих та екстравагантних історій схуднень за останній час включає професійного гравця в покер Джеймі Стейплс та його брата. Найважливішою вимогою стало те, що двоє братів мали досягти відмітки у менше ніж 10% жиру за рік. Звичайно, за допомогою у досягненні цієї амбіційної цілі, вони звернулися до одного з найвідоміших персональних тренерів світу, Майка Вачанті, чиї знання допомогли їм не тільки заробити близько 75 тисяч доларів, але і підтримати нову форми. Ще один значний результат співпраці тренера з фітнесу та знаменитості можна побачити в недавньому фільмі Марвел "Веном". Щоб досягти вражаючої фізичної форми, яку він родемонстрував у фільмі, Тому Харді довелося відвідувати спортзал п'ять разів на тиждень, а також тренуватися з бійцем змішаних єдиноборств, Марком Мене. Але що робити, коли втратити вагу та привести своє тіло в форму хочеться, а от коштів на послуги персонального тренера не вистачає? Нещодавно з’явився додаток, який допоможе вирішити цю непросту дилему.

Тримайте лікті якомога ближче до тіла – говорить вам ваш персональний тренер, коли ви починаєте свій останній підхід з віджимань. Здається, руки от-от підведуть і ви розпластаєтеся на підлозі, але тренер просить мене здаватися. "Залишилося всього кілька секунд!" Ви чуєте, як тренер вітає вас із закінченням тренування, але ви його не бачите. Фактично, ви ніколи його навіть не зустрічали.

Aaptiv – це програма, що налічує десятки тренерів, які ведуть заздалегідь записані тренування виключно у формі аудіозаписів. Додаток, який коштує 14,99 доларів США на місяць, або 99,99 доларів на рік, пропонує безліч тренувань для початківців, тих, хто вже має певний досвід занять спортом та просунутих спортсменів. З Aaptiv вже працюють близько 200 000 користувачів, та стартап швидко зростає. Минулого тижня компанія оголосила про міжнародне розширення програми в 20 англомовних країнах. А на інші мови вона планує перейти в 2019 році.

Aaptiv оцінюється в 200 мільйонів доларів. В додаток вже інвестували свої кошти такі гіганти як Amazon, Disney, Warner Music та Bose. В той же час, сфера фітнесу зараз переповнена: нескінченна кількість програм для тренувань і відео YouTube спрямована на людей, які не хочуть витрачати багато коштів на персонального тренера. Саме тому Aaptiv сподівається виділитися серед інших завдяки своєму аудіоформату. Засновник та виконавчий директор Етан Агарвал запропонував цю ідею після виявлення необхідності у власних тренуваннях. Він пояснив, що під час бігу дивитися відео на телефоні досить небезпечно, та й незручно. Саме тому він і започаткував Aaptiv.

Додаток звичайно має чимало переваг: курси доступні для всього, починаючи від йоги до силових тренувань, озвучені тренером з поточною музикою у фоновому режимі. Програми призначені для різних налаштувань, таких як тренажерний зал, відкритий майданчик та дім. Деякі тренування вимагають такого обладнання, як гантелі або бігова доріжка, інші не потребують реквізитів взагалі. Зручність і різноманітність - це великі переваги, але аудіоформат Aaptiv може становити і головну проблему: оскільки користувачі не бачать вправ, вони повинні покладатися виключно на словесне пояснення тренера, щоб забезпечити правильне виконання вправ.

Підтримка правильної форми під час виконання вправ є запорукою запобіганню травм, зазначив д-р Даніель Ядегер, кардіолог медичного коледжу Weill Cornell, який також використовує Aaptiv. Але він додав, що є безліч людей, які працюють самостійно в тренажерному залі без нагляду, які приймають подібний ризик. Якщо такими програмами користуватися правильно та узгоджено, вони можуть бути чудовим інструментом для досягнення фітнес цілей. Користувачі також можуть зважитися в кінці кожної вправи, оскільки програма запропонує їм оцінити тренування та залишити відгук для тренерів Aaptiv. Ці 22 тренери - п'ять штатних працівників та 17 підрядників - розробляють свої тренування з командою з контролю якості та записують аудіо сесії в студії Нью-Йорка. Близько 4 000 особистих тренерів звернулися в Aaptiv, висловивши своє бажання стати частиною команди, заявив генеральний директор Агарвал.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь