Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Квартирний переїзд без стресу: планування

З впевненістю можна сказати, що практично кожен з нас хоч один раз стикався зі зміною місця проживання. Більш того, існує категорія людей, яка з різних причин змушена регулярно організовувати квартирний переїзд. Найчастіше, такий захід асоціюється з витраченими нервами і серйозним стресом.

Але як показує практика, при правильному плануванні і організації, переїзд flyttebyrå може пройти легко і безпроблемно. Головною умовою позитивного результату є ретельне планування. Давайте розберемося, як зробити переїзд комфортним.

Перш за все, необхідно визначитися з тим, як буде організовано переїзд, як буде відбуватися перевезення меблів, хто буде займатися вантажно-розвантажувальними роботами. Варто відзначити, що квартирний переїзд з вантажниками проходить набагато простіше. Сформовані негативні стереотипи щодо вантажників, сьогодні не зовсім актуальні. У мувінгових компаніях з хорошою репутацією вантажами займаються молоді люди міцної статури без шкідливих звичок. Якщо ви звернетеся з таку фірму, то можете вважати себе застрахованим від появи вантажників в стані алкогольного сп'яніння.

Тепер потрібно визначитися з перевізником. Звичайно, можна намагатися організувати квартирний переїзд недорого, звернувшись до сумнівних перевізників. Але таке рішення може обернутися негативними наслідками для ваших нервів і майна. Краще обдзвонити відомі у вашому місті мувінгові компанії. У менеджерів необхідно уточнити всі нюанси ціноутворення, щоб виключити приховані і додаткові платежі. Наприклад, плата може стягуватися за подачу машини, за час простою та інші моменти. Крім того, потрібно уточнити чи обладнаний транспорт спеціальними системами кріплення.

Квартирний переїзд обійдеться істотно дешевше, якщо ви заздалегідь визначитеся з тим, куди потрібно буде поставити ту чи іншу техніку в новій квартирі. Це заощадить час, а значить і гроші, адже робота вантажників, як правило, оплачується погодинно, але мінімум 2 години. Якщо у вас буде під рукою план нового житла, то на складання плану розміщення піде зовсім небагато часу. Хороший перевізник надає необхідні пакувальні матеріали. Якщо у вашому випадку це не так, то слід заздалегідь придбати бульбашкову плівку, скотч, картонні коробки і великі сумки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь