Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Відкриття бізнесу в Європі: переваги

На сьогоднішній день дуже велику популярність має відкриття бізнесу в Європі. Значне сприяння цьому зробило введення безвізового режиму України з країнами Європейського союзу. З кожним днем ​​все більше представників як середнього, так і великого бізнесу України спрямовують свої погляди «на захід». Це й не дивно, адже ведення бізнесу в країнах Західної Європи має так багато переваг. І багато людей, оцінивши всю красу такої можливості вирушають в дорогу і не розібравшись до кінця в усіх аспектах відкриття і ведення бізнесу в країнах Європи, в результаті чого здійснюють велику кількість помилок і позбавляють себе такої прекрасної можливості. Для того, щоб уникнути таких неприємностей, все про відкриття бізнесу в Європі варто з'ясувати ще «на березі».

Переваги відкриття бізнесу в Європі

Почнемо з приємного. Насамперед ми оцінимо всі переваги ведення бізнесу в країнах Європи. Перш за все хочеться сказати про те, що будь-яка з країн Європейського союзу чудово підходить для відкриття бізнесу в Європі, проте найбільшою популярністю серед громадян України користуються Польща, Чехія і Словаччина. Крім того, все більшої популярності в цьому плані набувають країни Прибалтики - Литва, Латвія і Естонія. Не важливо, яка країна Західної Європи для ведення бізнесу припала до смаку саме Вам, всіх їх об'єднують однакові переваги ведення бізнесу в країнах Західної Європи.

Варто зазначити, якщо вас цікавить проживання та ведення бізнесу в Європі, то радимо відвідати сайт компанії EU For You вже зараз.

В першу чергу це - високий рівень життя населення, а значить чудовий величезний ринок нових споживачів. Крім того, варто назвати надзвичайно розвинену інфраструктуру і високий рівень фінансової стабільності кожної з цих країн. Практично всі країни Західної Європи, за невеликим винятком перебувають в Європейському союзі. А це означає єдиний митний простір. У кожній з країн Європейського Союзу банківська система розвинена на найвищому рівні. Тут передбачені відмінні стандарти захисту іноземної валюти і приватної власності. Також неможливо не звернути увагу на те, що власникам бізнесу, зареєстрованого на території Євросоюзу набагато простіше отримати посвідку на проживання.

Основні етапи відкриття бізнесу в Європі

Окрему увагу варто приділити простоті реєстрації нових компаній або підприємств на території країн Європейського Союзу. Завдяки добре налагодженій системі електронної реєстрації нову компанію можливо створити за лічені години або навіть хвилини, при цьому не залишаючи Вашого будинку або офісу. Для успішного завершення процедури такої реєстрації необхідно пройти всього кілька простих етапів:

  1. Перевірку унікальності назви компанії;
  2. Подачу заяви в комерційний реєстр;
  3. Внесення статутного капіталу компанії на банківський рахунок;
  4. Реєстрацію нового платника ПДВ.

Далі вся інформація в автоматичному режимі пройде режим обробки і буквально через пару хвилин Ви отримаєте свідоцтво про підтвердження успішної реєстрації. Для порівняння - процедура реєстрації у нотаріуса і в органах державної влади, як це відбувається в Україні, займає не менше 3-х днів.

Ризики ведення бізнесу в країнах Західної Європи

Після всього приємного, що було описано вище в цю велику бочку меду все ж таки доведеться додати ложку дьогтю. Настав час поговорити про ризики, з якими можна зіткнутися, займаючись господарською діяльністю в країнах Західної Європи. Перш за все необхідно запам'ятати те, що в країнах Європейського Союзу надзвичайно пильно стежать за виконанням законодавства. І за найменше його порушення можна піддати себе адміністративній, податковій або навіть кримінальній відповідальності. Щоб такого не трапилося з Вами, досвідчені підприємці порекомендують Вам відразу ж після того, як Ви вирішили відкрити бізнес в одній з країн Західної Європи, спочатку проконсультуватися з фахівцем в області юриспруденції.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь