Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати бюстгальтер?

Бюстгальтер - така деталь гардеробу, яка рідко буває в єдиному екземплярі. Однак певна модель, як правило, одягається частіше, ніж інші, і відноситься до категорії улюблених, зручних або універсальних речей. Тому до вибору бюстгальтера потрібно підійти дуже відповідально.

Який бюстгальтер вибрати?

Асортимент даного різновиду нижньої білизни досить широкий. Багато чого буде залежати від розміру грудей, особливостей одягу та особистих уподобань. Варто відмітити, що купить отличный бюстгальтер ви можете за даним посиланням.

Види бюстгальтерів:

• Для візуального збільшення бюста відмінним вибором стане модель пуш-ап. Вона як би виштовхує груди, за рахунок чого ті здаються більш пишними. Однак не рекомендується носити подібний вид бюстгальтера дуже часто. По-перше, є ризик порушення лімфотоку через постійний тиск. По-друге, до таких моделей можна швидко звикнути, втративши впевненість у своїй привабливості при їх відсутності.

• Без бретельок. Цю білизну створено для суконь, сарафанів і топів з відкритими плечима. Зазвичай тримається на шкірі за рахунок силіконового шару. В крайньому випадку для більшого спокою і впевненості можна обзавестися прозорими бретельками.

• Трансформер. Універсальна модель. Підійде багатьом жінкам, так як можна легко міняти розташування лямок. Впишеться як у повсякденний гардероб, так і у вечірнє вбрання, яке передбачає більший ступінь відкритості.

• Балконет або «Анжеліка». Ці варіації дуже схожі між собою. Відмінно підійдуть для відвертих речей, оскільки тут верхня частина грудей відкрита. Якщо ж бюст занадто великий, то від такого варіанту краще відмовитися. Ця модель може його просто не втримати.

• Класичний. Такий бюстгальтер підходить всім без винятку. Має щільну і закриту чашку. Поєднується з одягом будь-якого стилю.

Однак мало визначитися з моделлю. Є ще кілька важливих моментів, які важливо пам'ятати.

На що варто звернути увагу при виборі?

Що стосується кольору і матеріалу, то це питання особистих переваг. Тут асортимент колосальний.

Однак від правильно підібраного бюстгальтера часто залежить здоров'я жінки.

Корисні поради:

• Білизна ні в якому разі не повинна ніде тиснути. Ліф щільно облягає груди, але при цьому палець вільно проходить між тілом і тканиною. В іншому випадку потрібно взяти бюстгальтер на розмір більший.

• Дуже важливо знати свої точні параметри. При цьому не варто нехтувати приміркою. Чашечки у одного виробника можуть відрізнятися від іншої фірми. Це абсолютно нормально.

• Якщо річ нещільно прилягає до грудей, то її розмір також вважається невідповідним. Такий ліф не підтримуватиме бюст.

• Ніде не повинно стирчати ниток. Це перша ознака неякісної речі.

• Чашечки не можуть бути деформованими.

Про вибір правильного бюстгальтера можна говорити нескінченно. Але наведені рекомендації є найбільш важливими, знати які повинна кожна жінка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь