Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати чоловічу шкіряну куртку?

Хлопці, які хочуть виглядати не просто модно, а стильно і навіть брутально, купують для себе шкіряні куртки, які повинні бути присутніми в гардеробі кожного справжнього чоловіка. Такі речі залишаються в тренді протягом багатьох десятиліть. Люди віддають їм перевагу з огляду на їх практичність, здатність захищати від дощів, холоду і вітрів. Чоловічі шкіряні куртки надають своїм власникам особливу привабливість, підвищують статус. Крім того, чоловік, одягнений у зі смаком підібрану шкіряну куртку, привертає жіночу увагу, як магніт.

На що слід звертати увагу при виборі таких виробів? Перш за все, на їх якість. Перед покупкою слід оцінити сам матеріал, придивитися до його поверхні. Якщо на ній є мікротріщини і сліди від згинів, то краще не ризикувати. Така куртка буде зберігати свій товарний вигляд зовсім недовго. Якісні чоловічі шкіряні куртки ви можете придбати тут за привабливими цінами.

Відрізнити натуральну шкіру від підробки досить просто. Слід доторкнутися до її поверхні. Якщо вона злегка шорстка і від виробу йде тепло, значить - це шкіра. Шкірзамінник, як правило, гладкий і холодний на дотик. Пошкрябайте нігтями по поверхні. На шкірі не залишиться навіть ледь помітних слідів. Щоб остаточно переконатися в тому, що цей продукт відрізняється якістю, прощупайте його по всій довжині. Добре вироблена шкіра має однакову товщину. Не зайвим буде придивитися до швів. Вони повинні бути рівними, без ниток, які стирчать назовні.

Якщо ви відносите себе до категорії модників, то звертайте увагу на колір виробу. Класичними вважаються чорні і темно-коричневі куртки. Але з недавніх пір стали набирати популярність й інші відтінки. Це рудий, шоколадний, темно-синій. Чорні моделі більше підходять під класичні костюми, коричневі і сині відмінно поєднуються зі светрами і джинсами. А от інші відтінки - це моделі для тих, хто любить сміливі рішення у своєму гардеробі.

Як і будь-який інший одяг, шкіряні куртки рекомендується підбирати також по фігурі. У продажу представлені найрізноманітніші моделі шкіряних курток. Наприклад, на струнких хлопців з широкими плечима будуть мати гарний вигляд бомбери. А от чоловікам з міцною статурою такі моделі протипоказані, так як в них вони будуть виглядати кремезними. Косуха ідеально підходить чоловікам високого зросту зі стандартною статурою. Худорлявим хлопцям краще віддати перевагу варіанту з поясом в районі талії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь