Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як відрізнити натуральну шубу від підробки?

Купівля хутряних виробів все щільніше входить в наше життя. Раніше собі їх могли дозволити тільки багаті люди, а зараз, хутряними виробами цікавиться практично кожна людина. Та й асортимент дорогого хутра сьогодні багатий.

У той же час, навіть покупка шуби у фірмовому магазині не може гарантувати, що якість продукції буде відмінною. Тому, щоб не пошкодувати про власний вибір, підходьте до нього з розумом.

Багатий вибір шуб на будь-який смак з натурального хутра ви знайдете на сайті https://furs-udekasi.com/ за приємними цінами.

Як правильно вибирати шубу?

Чим же відрізняється справжнє хутро від підробленого? В першу чергу, воно повинно бути м'яким і приємним на дотик, не має сипатися і фарбувати руки. Справжнє хутро, не має ніякого запаху, чого не можна сказати про підробку.

Зрозуміло, нескладно відрізнити «кролика» від «норки», якщо знати особливості кожного виду хутра. Нижче будуть наведені основні характеристики, за якими не складе особливих труднощів відрізнити одне хутро від іншого, і тоді ви точно виберете якісну шубу:

  1. Норкова натуральна шуба завжди м'яка, але не настільки, наскільки кроляча. Кроляча завжди м'якша. Шуба з норки красиво переливається і «веде» себе слухняно, якщо провести рукою "проти шерсті", ворсинки не злипаються. Шуби з норки вважаються досить якісними. І якщо шуба, яку ви хочете вибрати, збігається з наведеними характеристиками, то, безумовно, ви зробите правильний вибір.
  2. Не меншим попитом користуються хутра куниці. Якісне хутро куниці завжди пишне і м'яке, не має залисин, волоски довгі, приблизно одного розміру.
  3. Довжина ворсинок у мутонової шуби повинна бути не менше 1,25 см. Якщо довжина ворсинок має менше, ніж 1,25 см, то це свідчить про погану якість. У шуби з мутона, також повинен бути природний блиск і гладкий покрив.
  4. Шуба з річкового бобра відрізняється важким, але пухнастим хутром. Не переплутайте її з хутром нутрії, яке часто видають за хутро річкового бобра, воно відрізняється більш високим пухнастим хутром, але його вартість і якість в рази нижча.
  5. Напевно, немає у світі жінки, яка б не сходила з розуму від шуби з соболя. Шуба з його шерсті завжди м'яка, густа, пишна і шовковиста. Довжина ворсинок такої шуби досягає 3,8-4 см.
  6. У шуби з кролика, забарвлення може бути найрізноманітнішим. Що стосується хутра, то воно густе і ніжне.
  7. Шуба з єнота володіє довгим, шовковистим, м'яким хутром. Така шуба, дуже приємна на дотик і дуже ніжна. Найчастіше єнотова шуба, має сіре або коричнево-бежеве забарвлення.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь