Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати пластикові вікна?

У наш час дуже важко знайти квартиру, в якій будуть встановлені дерев'яні вікна. Це й не дивно, адже пластикові вікна набагато краще зберігають тепло, а також простіші в догляді. На що варто звертати увагу при виборі пластикових вікон? Давайте спробуємо розібратися в цьому питанні!

Отже, для початку вам потрібно звернути увагу на товщину профілю. Найчастіше для житлових приміщень встановлюються профілі класу А. Вони мають досить гарну тепло- і шумоізоляцію, а також мають досить великий запас міцності. Природно, що чим товстішим буде профіль, тим міцнішим буде все пластикове вікно.

Також вам потрібно визначитися з кількістю повітряних камер в склопакеті. Саме кількість повітряних камер в ньому визначить те, наскільки добре окна ПВХ будуть захищати вашу квартиру від стороннього шуму і холоду. Як правило, в пластиковому вікні є не більше чотирьох повітряних камер. Найбільш поширені пластикові вікна з двома повітряними камерами. Не варто купувати вікно з однією камерою, так як таке рішення не зовсім підходить для холодної зими.

Зверніть увагу на якість ущільнювачів. Якщо ущільнювачі, встановлені у вашому вікні, не будуть володіти гарною якістю, вікно може запросто пропускати холод. Найбільш дешеві ущільнювачі виготовляються з гуми. Однак такі ущільнювачі здатні відносно недовго справно виконувати свою функцію. Найбільш якісні ущільнювачі виготовляються з каучуку і силікону. Такі ущільнювачі не бояться різких перепадів температур, а також справно виконують свою функцію протягом досить тривалого часу.

Природно, що при виборі пластикового вікна варто звертати увагу ще й на якість фурнітури. Найчастіше на найдешевші моделі пластикових вікон встановлюється неякісна фурнітура. Через це після досить незначного терміну експлуатації ручки на вікнах, а також петлі починають сильно заїдати. Якщо ви не хочете мати справу з подібними проблемами, то при покупці пластикових вікон переконайтеся в тому, що вони обладнані якісною фурнітурою.

Ну і звичайно, не варто економити занадто сильно. Швидше за все за мінімальну вартість ви не зможете придбати якісне вікно. Так що якщо ви хочете, щоб ваші вікна прослужили вам довго, купуйте моделі, які володіють середньою вартістю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь