Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Важливі переваги латексних матраців

Матрац є важливим елементом у спальні кожної людини, без якого неможливо обійтися. Адже уві сні ми проводимо багато часу, тому необхідно підібрати підходящий варіант, який забезпечить максимальний комфорт і відмінне самопочуття після пробудження.

Все популярнішими стають латексні матраци. Це ще досить новий продукт в матрацній індустрії, адже раніше латекс використовували лише як верхній шар в пружинних моделях. На сьогоднішній день можна придбати виріб з повністю латексним наповнювачем. До речі, придбати якісний латексний матрац ви можете тут https://barin.ua/matrasy/nastilu-is-lateks/ за привабливою ціною.

Як вибрати?

Слід врахувати, що не всі матраци з латексу однакові. Оскільки при виробництві може використовуватися натуральний матеріал або ж синтетичний. Обидва мають свої переваги і недоліки, тому важливо враховувати цей важливий фактор.

Натуральний наповнювач виготовляється на основі соку гевеї, тому він коштує дорожче, ніж штучний аналог. При цьому сучасні виробники пропонують моделі з комбінованим наповнювачем, де з'єднані обидва види латексу. Як рекомендують фахівці, краще все ж віддавати перевагу наповнювачам природного походження, оскільки така конструкція більш міцна і еластична.

Також при покупці потрібно враховувати розмір, наявність чохла, жорсткість матраца і т. д. Від цих критеріїв буде багато в чому залежати ефективність експлуатації та комфортність. Слід звернути увагу на матеріал, з якого створений чохол. Адже він не повинен бути товстим, при цьому добре вентилюватися.

Основні переваги

Модель з латексним наповнювачем володіє величезною кількістю плюсів, до яких відносяться:

  1. ортопедичний ефект;
  2. антибактеріальність;
  3. еластичність;
  4. гіпоалергенність;
  5. довговічність;
  6. анатомічність;
  7. гігієнічність;
  8. простота в догляді;
  9. екологічність;
  10. хороше вентилювання.

Це досить комфортабельний виріб, який також відрізняється пружністю. При цьому поверхня досить податлива, що важливо для комфортного і повноцінного відпочинку.

Що дуже вигідно, у виробі з таким наповнювачем не можуть жити і розмножуватися пилові кліщі або будь-які бактерії. Тому такий аксесуар для сну ідеально підійде людині, яка страждає алергією. При цьому латекс має пористу структуру, що забезпечує хороший повітрообмін.

Основним недоліком латексних матраців є їх вартість. Адже це досить дорогий товар, хоча в процесі експлуатації він виправдає всі покладені на нього надії. При цьому не слід забувати про правильний догляд, що допоможе ще більше збільшити тривалість терміну служби виробу.

Дану продукцію рекомендують використовувати тим людям, які страждають від хребетних і спинних болів. Таке спальне місце гарантує комфортний відпочинок і здоровий сон.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь