Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати салон краси?

Якщо ви вирішили вибрати салон краси, значить той, який ви відвідували раніше вам вже не подобається, або ви переїхали в інше місто. Якою б не була причина, але до процесу вибору варто підійти з усією серйозністю. Як правило, жінки ходять в один і той же салон досить довго, якщо їх там все влаштовує.

Запитайте у подруг

Насамперед розпитайте подруг, знайомих, сусідів, які салони відвідують вони і чи задоволені вони їх послугами. Ще одне джерело інформації, це інтернет. У більшості салонів є свої сайти, якщо не повноцінні, то сторінки у соціальних мережах ведуть всі заклади такого плану. Якщо це сайт, то він повинен радувати око. Природно, що перукарі або косметологи сайти не розробляють, але принаймні адміністрація або власники салону повинні подбати про те, щоб він був професійним.

Після ознайомлення з інформацією про послуги, ціни, розташування, можна приступити до більш конкретного вибору. Починайте телефонувати до попередньо обраних салонів краси. Якщо вам не сподобався тон яким з вами розмовляють, не можуть чітко відповісти на питання, то кидайте трубку, і переходьте до наступного за списком. До речі, тим, хто ще не обрав салон краси радимо перейти на сайт https://woow.kiev.ua вже зараз. Велика кількість послуг, що надаються, демократичні ціни, привітний персонал.

Подивіться на чистоту і документи

Остаточне ж рішення щодо вибору доведеться зробити після відвідин салону. Звертайте увагу на чистоту. Якщо є натяки на те, що довго не прибирали, розвертайтеся і йдіть в наступний заклад. Увагу треба звертати на те, як з вами розмовляють співробітники, яка у них посмішка, природна або через силу. Коли начальство до співробітників погано відноситься, то так само погано співробітники будуть ставитися і до клієнтів.

Наступний крок, це ознайомлення з документами, ліцензіями, дипломами співробітників, якщо вони лікарі. Варто зауважити, що кожен салон краси, який надає косметологічні послуги повинен мати в штаті лікаря-дерматолога. Ще один момент, це косметика, яку використовують в салоні. Може статися так, що вона не підходить вашій шкірі. Якщо вам все сподобалося, можете отримати бажану послугу. І тільки після результату зробити остаточний вибір.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь