Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти найдешевші авіаквитки?

Літати на літаку вже давно не є розкішною і неприступною формою подорожі. Польоти на літаку стають все більш популярними, тому з кожним роком авіакомпанії розширюють свої пропозиції, допомагаючи нам з легкістю долати далекі відстані. 

З розвитком аеропортів, а також зі зростаючою мережею, подорож літаком стає серед співвітчизників все більш популярною. В даний час рейси за межі країни до найпривабливіших туристичних міст, можна знайти за доступними цінами. Подивіться, які трюки використовувати, щоб придбати дійсно дешеві авіаквитки:

1. Будьте гнучкими з датою від'їзду. Якщо у вас немає жорстко фіксованих дат відпустки, варто перевірити ціни на квитки в обраному напрямку в різний час. В цьому Вам допоможуть такі функції, пошукової системи квитків, як "весь місяць" або "весь рік". Вибравши в календарі одну з цих функцій, у вас є шанс знайти справжню перлину. Іноді зміна часу навіть на один або кілька днів дозволить чимало заощадити. Чим більше ви гнучкі, тим більший шанс придбати дуже дешеві квитки. Придбати авіаквитки з Караганди в Москву ви можете тут tickets.kz/karaganda/moscow за привабливою ціною.

2. Тримайте руку на пульсі. Важко кожен день перевіряти ціни на квитки, а як з'являється акція, то квитки розходяться як гарячі пиріжки. Тому варто підписатися на розсилку авіакомпаній. Кожен раз, коли вартість польоту, на який Ви полюєте, зміниться, ви будете про це проінформовані по електронній пошті. Завдяки цьому, ви можете придбати квиток за найвигіднішою ціною.

3. Літайте, коли не літають інші. Найбільші шанси на пошук дешевих авіаквитків є тоді, коли ми плануємо подорож поза курортним сезоном. Краще також уникати планування вильоту під час зимових канікул та всіх свят. Дешеві квитки можна придбати протягом тижня, а не у вихідні дні. Значення має також час доби. Краще уникати вильотів вранці і у другій половині дня. Це так звані години бізнесу - тобто в цей час квитки будуть дорожчими, і тоді дійсно важко придбати квиток за вигідною ціною.

4. Перевіряйте ціни на квитки окремо. Купуючи одночасно квиток на зворотний рейс, добре перевірте його ціну окремо. Іноді може виявитися, що куплені окремо авіаквитки, будуть в кінцевому підсумку коштувати дешевше, ніж ті, які ви придбали в рамках однієї угоди.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь