Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати якісні меблі?

Поняття «якість» є вкрай розпливчастим. Багато людей беруть в руки який-небудь предмет і кажуть, що можна відчути, що це якісний виріб. Насправді, це не так. Тобто, можна зробити телефон з якісного пластику, а його начинка може бути будь-якою. Особливо це стосується меблів. У них розбирається вкрай мало людей і тому більшість людей не зможуть визначити, чи якісними є меблі. Насправді, неякісних меблів дуже багато. 

Для початку, ви повинні вибирати хорошого виробника. Ви можете придбати відмінні двоспальні ліжка у спеціалізованому інтернет-магазини з хорошою репутацією, де є великий вибір. І це прекрасно, але от якщо ви будете купувати меблі в іншому місці, то вам доведеться вибирати меблі самостійно. У деяких випадках, вам доведеться застосовувати всі можливі знання, щоб  придбати якісні меблі. Але як це зробити? Давайте виділимо два основні постулати, які дозволять вам зробити правильний вибір.

Матеріал виготовлення

В першу чергу варто розуміти, що рідко купують і роблять меблі з деревного масиву. Це пов'язано з тим, що дерево дуже дороге, та й купувати такі меблі досить небезпечно. Вся справа в тому, що дерево потрібно правильно просушити і підготувати. У разі, якщо це зроблено неправильно - меблі розваляться. Саме тому багато хто купує меблі з ДСП або МДФ. МДФ - хороший матеріал, який практично не розбухає. Він дешевший, ніж масив дерева, проте, не набагато гірший за нього. Меблі з МДФ так само досить дорогі, в порівнянні з ДСП. ДСП найпопулярніший матеріал, який можна зустріти в будь-якій квартирі. Купувати такі меблі так само ризиковано, так як вони можуть бути вкрай неякісними. Вибирайте досить дорогі меблі, щоб не залишитися біля розбитого корита.

Фурнітура

Багато хто розуміє під фурнітурою тільки ручки. Насправді, фурнітура це і петлі та направляючі. Вони повинні бути хорошої якості. Робляться вони, як правило, з металу. Він не повинен бути іржавим, мати якісь дефекти. Купуйте дитячу шафу, в якій фурнітура зроблена з легованої, нержавіючої сталі, яка сплавлена ​​з хромом. Так само звертайте увагу на ручки. Вони не повинні бути поламаними або бовтатися.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь