Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Можливості сучасних ресиверів

Для чого потрібні сучасні ресивери та які функції вони виконують?

Найчастіше, купуючи будь-який музичний центр, ми навіть не цікавимося такими питаннями. Ресивер в даному випадку себе додатково "не афішує" і виконує роль звичайного підсилювача звуку.

Однак для любителів якісного звучання вибір ресивера, здатного прийняти аудіосигнал, якісно його обробити і посилити до необхідної потужності, є важливим завданням.

Найнеобхідніші функції в стерео ресиверах

Які функції ресиверів Вам необхідні? Якщо Ваша задача - отримати якісний звук для прослуховування улюблених композицій в невеликому приміщенні, зовсім необов'язково "гнатися" за найдорожчою моделлю. Тут свою роль може зіграти якісний стерео ресивер, що має достатню кількість входів і дозволяє "розгойдати" колонки необхідної Вам потужності.

Навіть у відносно невисокій ціновій категорії Ви можете отримати можливість підключення 2-х пар колонок, створюючи не одну зону прослуховування, а також є моделі, які дозволять прослуховувати музику зі свого смартфона, використовуючи технологію Bluetooth.

Якщо Ви хочете мати в ресивері повноцінний зв'язок по Wi-Fi, підтримку інтернет-мовлення, фірмову обробку сигналу, то такі функції можливі вже у зовсім недешевій моделі.

Багатоканальні ресивери

Якщо Ви - любитель багатоканального об'ємного звучання і збираєтеся насолоджуватися перевагами домашнього кінотеатру, скоріше за все, Ви зупините свій вибір на багатоканальних ресиверах.

П'ять, сім, дев'ять каналів посилення з можливістю підключення декількох сабвуферів - такі реалії сучасного ринку даної апаратури.

Можливість як дротового, так і бездротового підключення до інтернету дозволяє використовувати різні онлайн сервіси як джерело звуку.

Також Ви можете використовувати свій смартфон в якості пульта управління ресивером. Різні варіанти використання і підключення акустики дозволяють налаштувати звук виключно за Вашим бажанням.

Вибір ресивера

Ринок сучасних ресиверів досить різноманітний, тому вибираючи даний пристрій, користувач повинен усвідомлювати свої потреби.

Можливість отримання доступу до спеціалізованих сайтів, оцінки та відгуки фахівців і користувачів даного виду техніки, дозволять зробити вибір простим і правильним.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь