Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Катер з каютою: особливості, види і призначення

Комфорт під час сімейної прогулянки на воді, туристичної вилазки або риболовлі дуже важливий, особливо коли планується поїздка з ночівлею. Сучасні каютні катера є міні-квартирою з базовими зручностями, завдяки чому стали найбільш популярними на вітчизняному ринку судно виробництва.

Невелике судно буде досить важким для невеликого шторму, але в той же час дуже маневреним для активного полювання, риболовлі, пошукових операцій.

Варто зазначити, якщо вас цікавить каютный катер, то радимо перейти за посиланням, де ви знайдете саме те, що вам потрібно.

Каютний катер зі знімним дахом дозволяє приймати сонячні ванни з комфортом. Всього за 10 хвилин судно трансформується в комфортабельний будинок з майданчиком для засмаги. Каркас для знімного даху виготовляється з полегшених, але зносостійких та якісних матеріалів.

Особливості каютних катерів

Місткість сімейних катерів з каютою може досягати до 6-ти пасажирів. Невеликі каютні катери підходять для романтичних зустрічей, риболовлі або полювання. Затишна каюта дозволяє перекусити і переночувати в комфортних умовах.

Великі морські катери обладнані декількома каютами для перевезення пасажирів (1 каюта на 4-х дорослих і дитину), екіпажу. Такі моделі підходять для невеликого круїзу (до тижня), повністю захищають пасажирів від негоди і сильних хвиль. Каюти містять спальні місця, столи зі стільцями, інші предмети інтер'єру, які виготовляються на замовлення. Багато людей обладнають подібні катера під морський будинок з можливістю постійного проживання на пристані.

Якісний каютний катер використовується для вигідного водного бізнесу (туризм, дайвінг, риболовля у відкритому морі на кілька днів і т. д.). У каюті туристи можуть надіти амуніцію, перекусити, відпочити від палючого сонця і послухати музику.

Каютні катера виготовляються на замовлення, що дозволяє врахувати побажання кожного конкретного споживача. У каютах роблять тематичні ремонти, проводять вибране освітлення, оснащують музичними установками і міні-кінотеатром.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь