Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно підібрати взуття?

Взуття, яке ми носимо щодня, дуже сильно може вплинути на наше здоров'я в негативну сторону. Неправильне взуття може привести до того, що з часом нам буде все важче ходити, що надалі може закінчитися дуже плачевно. Якщо не позбутися від тих пар, які доставляють вам дискомфорт при ходьбі, то в перспективі ви ризикуєте пошкодити собі безліч суглобів і, що важливіше, сильно погіршити кровообіг в стопах. Також неправильно підібране взуття негативно позначиться на вашому хребті і попереку.

Сьогодні ми розповімо вам кілька правил вибору взуття, щоб ви могли якомога довше зберігати своє здоров'я:

1. Перш за все варто переконатися, що ви вибрали взуття точно вашого розміру. Різниця навіть на сантиметр в більшу або меншу сторону може викликати серйозні негативні наслідки.

Варто зазначити, що придбати зручне та якісне взуття ви можете в інтернет-магазині https://maxus.in.ua/ вже зараз.

При примірці взуття зверніть увагу на те, щоб ваші пальці вільно ворушилися, але при цьому саме взуття не сковзало на стопі. Два цих параметра дозволять попередньо зрозуміти, чи підходить вам саме така модель взуття.

2. Також варто задуматися про час покупки взуття. Найкраще це робити у вечірній час, після того, як вдень ​​ми розходили наші стопи. Справа в тому, що при ходьбі наші стопи наповнюються кров'ю і трохи набрякають, що може розширити їх приблизно на піврозміра. Саме в такому стані ваших ніг і потрібно міряти взуття перед покупкою.

3. Уникайте високих підборів у взутті, яке носите кожен день. Справа в тому, що неправильне положення п'яти допустиме лише на кілька годин за довгий період. Наприклад, якщо ви захотіли прийти на вечірку на високих підборах.

Тоді можна дозволити собі трошки дискомфорту. У довгостроковій перспективі здоров'ю це не зашкодить. Але якщо взяти собі за звичку щодня гуляти на високих підборах, то ви ризикуєте дуже легко заробити собі зміщення хребетних дисків.

Сподіваємося, що дана стаття про те, як підібрати взуття була для вас корисною. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь