Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Victoria Beckham - історія бренду

Victoria Beckham - бренд від найстильнішої жінки Британії. Втім, не однієї тільки Британії. Сьогодні Вікторію Бекхем знають у всьому світі, і ті, хто не знайомий з її музичною кар'єрою, вже точно чули про Вікторію як про «ікону стилю і сучасної моди». Не дивно, що, володіючи настільки великими знаннями про світ моди і краси, ця жінка вирішила поділитися своїм досвідом, заснувавши свій власний бренд.

Вперше про себе, як про дизайнера, Вікторія заявила після створення нею лінії джинсів, призначеної для марки Rock & Republic. Сам бренд Victoria Beckham з'явився дещо пізніше і став результатом подальшого та більш поглибленого вивчення Вікторією всіх особливостей і своєрідних рис, властивих сучасному світу моди. Почалося все з власної компанії з виробництва джинсового одягу, яка називалася dVb Style. Сьогодні до складу групи Victoria Beckham входить і безліч інших брендових марок, наприклад, однією з останніх є Victoria by Victoria Beckham, що спеціалізується на створенні фірмового одягу для молодіжної аудиторії, переважно до 25-ти років. На відміну від усього, чого дотримувалася Вікі до цього, колекції молодіжного бренду виділяються яскравими насиченими кольорами і більш сміливими і оригінальними фасонами. Втім, традиційний англійський стиль є невід'ємним атрибутом всього, до чого доторкнеться рука «ікони стилю». Якщо вас цікавить одежда от Виктории Бекхэм https://theicon.ua/brand/victoria_victoria_beckham_eaa/, то радимо перейти за посиланням.

Крім одягу, асортимент якого сьогодні не обмежується джинсами і футболками, а включає також розкішні сукні, пальто та інші моделі одягу, під брендом Victoria Beckham сьогодні випускаються також численні аксесуари (сумки, ремені, окуляри), косметика (марка V-Sculpt) і парфумерія.

На сьогоднішній день бренд Victoria Beckham визнаний не тільки численними шанувальниками елітного стилю цієї поп-діви і її не менш стильними знаменитими колегами. Фірмові колекції Victoria Beckham нерідко стають учасниками таких модних показів, як Тиждень моди в Лондоні та Мілані, а також з'являються на подіумах Високої Моди Італії, Америки та Франції. Сама ж Вікторія найчастіше служить музою і джерелом натхнення для інших, не менш вражаючих і всесвітньо відомих дизайнерів. У своїх же власних ідеях вона нерідко відображає захоплення найяскравішими і жіночними фігурами минулих років.

Придбати одяг та аксесуари марки Victoria Beckham можна на офіційному сайті бренду, і через інші інтернет-магазини.

Бренд Victoria Beckham є втіленням відмінного смаку і бездоганного відчуття стилю іменитої засновниці і надає можливість всім бажаючим приміряти на себе образ стильної і жіночної леді, сильної, впевненої в собі, яка завжди залишається на висоті, як і сама Вікі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь