Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Швидкий кредит на карту: що варто враховувати?

Бувають в нашому житті надзвичайні ситуації, коли гроші потрібні прямо тут і зараз. Прекрасно, коли є родичі або друзі, які можуть прийти на допомогу.

Однак, якщо поруч нікого немає, швидкий кредит без довідки про доходи на карту допоможе вирішити проблему за максимально короткий термін. У цьому питанні головне зважити всі ризики прийняття такого рішення і мінімізувати негативні наслідки.

Головне, що необхідно пам'ятати: компанія не піклується про вас, вона заробляє гроші! І вона чекає від вас їх повернення з відсотками.

Перш ніж звернутися за допомогою спробуйте дізнатися про компанію-кредитора якомога більше інформації. Звичайно, це не завжди буває можливо, однак, погодьтеся, в 90% випадків під рукою є мобільний телефон з Інтернетом. Не полінуйтеся, введіть пару запитів. Негативні відгуки про «чорних кредиторів», не змусять себе довго чекати.

Також радимо вам довіряти відомим компаніям, які працюють на ринку не перший рік. Вони працюють «за шаблоном», великий потік клієнтів, тому псувати ім'я ніхто собі не хоче. Проблем буде набагато менше.

Зараз гроші онлайн на карту можна отримати і онлайн, не виходячи з дому. Не нехтуйте таким способом: будете перебувати у звичній для вас обстановці, без зайвих очей і тиску співробітників. Тому зможете прийняти більш зважене рішення, вичитати всі деталі договору, а іноді і з кимось порадитися. Це буває корисним!

Як би це дивно не звучало, не ведіться на низьку процентну ставку. Це вона на перший погляд низька. Швидкі кредити розраховані на швидке повернення. Тому якщо ви не впевнені, що зможете повернути гроші через пару днів, максимум тиждень, відмовляйтеся від поганої затії. Невеликі 1,5% в день в перерахунку на місяць обійдуться вам в 200-300% переплати.

Якщо ви не готові зв'язуватися з швидкими кредитами, завжди є альтернатива. В такому сегменті це ломбарди і банки.

Якщо з ломбардом все більш менш зрозуміло, то ось банки швидкі кредити видають не дуже охоче. Як би вони не рекламували швидкі кредити, у вас обов'язково перевірять кредитну історію, платежі, рух грошей (і це тільки поверхнева інформація). Тому максимально контролюйте свої грошові потоки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь