Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке барбершоп?

Сучасна мода не обійшла стороною і сильну стать, багато хлопців віддають перевагу професійному догляду за зачіскою і бородою. Але навіть зараз далеко не всі знають, що означає барбершоп. По суті, це перукарня для чоловіків, в якій працюють найкращі майстри своєї справи. На відміну від працівників звичних закладів вони знають і можуть виконувати всі актуальні стрижки. Їм точно можна довірити створення свого образу!

Барбершоп - це гарантія того, що новий образ викличе виключно приємні емоції, а також це запорука приємного проведення часу. Це територія чоловіків, де можна привести себе в порядок далеко від жіночих поглядів і пліток. Навіть обслуговуючий персонал в 90% випадків складається з представників сильної статі.

Відвідувачів чоловічої перукарні можна умовно розділити на три групи. До них відносяться:

  1. знавці стилю, для яких зовнішній вигляд відіграє важливу роль;
  2. ті, хто хочуть поміняти імідж за допомогою справжніх профі;
  3. люди, які хочуть зануритися в унікальну атмосферу.

Якщо говорити простими словами, барбершоп Киев - це таке місце, яке дозволяє відпочити від повсякденної рутини, розслабитися і обзавестися корисними знайомствами. Це скоріше не перукарня, а культурне явище, стиль життя.

Що роблять в барбершопі?

У список стандартних послуг входять такі процедури:

  1. модні стрижки волосся;
  2. корекція наявної зачіски;
  3. миття волосся і укладка;
  4. гоління голови;
  5. розпарювання шкіри обличчя перед голінням;
  6. класичне гоління небезпечною бритвою (королівське гоління);
  7. гоління з масажем;
  8. укладка бороди, вусів.

Барбери завжди знають останні тренди, вони регулярно покращують свої техніки, відвідуючи різноманітні тренінги та курси. У їх розпорядженні професійна косметика і високоякісні інструменти.

Майстри сповнені ідей, які перетворять ваш образ в кращу сторону. До того ж при створенні образу вони враховують, як ваші особисті уподобання, так і особливості статури, риси і форму обличчя. Тут не вітається робота на конвеєр, кожен фахівець вважає своїм головним завданням по максимуму задовольнити потреби клієнта. Це ще раз доводить: відвідування такого закладу - вигідне вкладення у власний імідж!

Що ще, крім поліпшення зовнішності, роблять відвідувачі в барбершопі? Перукарня для чоловіків дає можливість обговорити новини про політику або футболі, насолоджуючись кавою або куди більш міцними напоями. При бажанні можна познайомитися з потенційними інвесторами і діловими партнерами, знайти нових друзів зі схожими поглядами на життя.

Барбершопи оформляються в стилі лофт з переважанням стриманих відтінків. Їх шкіряні меблі наближені до мінімалізму або класичних рішень. Подібне поєднання елегантного шику і продуманої недбалості якнайкраще сприяє 100% релаксу. А наявність журналів, Wi-Fi і Sony PlayStation скрасить очікування своєї черги, підніме вам настрій навіть в самий похмурий день.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь