Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мобільний додаток для ресторану: для чого він потрібен?

В даний час багато ресторанів пропонують своїм клієнтам мобільні додатки.

Недавні дослідження показують, що ресторани, у яких немає мобільних додатків, фактично втрачають свої гроші.
Якщо 10 років тому не всі компанії мали сайти, то в даний час відсутність сайту може серйозно насторожити клієнтів. З розвитком використання мобільних пристроїв з'явилася можливість зробити взаємодію максимально близькою і простою. Якщо вас цікавить розробка мобільних додатків для ресторанів, то рекомендуємо перейти за даним посиланням https://agilie.com/en/services/restaurant-booking-discovery-and-food-ordering вже зараз.

Ми склали невеликий список можливостей мобільного додатка для ресторану:

  1. Вас не потрібно шукати в мережі, стикаючись з конкурентами.
  2. Дизайн з урахуванням бренду.
  3. Максимально зручне замовлення.
  4. Мобільний пристрій сприймається користувачем як особистий простір. Встановлене додаток підвищує довіру.
  5. Статистика показує, що клієнти замовляють найчастіше у компаній, що пропонують програми. І коли вони роблять замовлення, вони замовляють більше. Наявність меню полегшує перегляд страв і спрощує замовлення.
  6. Коли у вас є додаток, ви можете легко оновити своє меню, опублікувати інформацію про спеціальні пропозиції.
  7. Надсилайте push-повідомлення прямо на екрани. Ви можете відправляти такі повідомлення як всім клієнтам, так і тим, які знаходяться в певній зоні на карті. Тільки уявіть, що потрапивши в радіус 300 метрів від вас (або конкурента), людина отримує прямо на екран потрібну інформацію.
  8. Використовуйте систему лояльності. Клієнт може накопичувати бали за замовлення, в подальшому отримати за них винагороду.
  9. Вашим клієнтам не доведеться турбуватися про те, як зробити замовлення. Вони не зможуть замовити страви, які більше не знаходяться в меню, тому що додаток завжди буде оновлюватися.
  10. Користувачам подобаються зображення страв, адже завжди знаєш, що замовляєш. Це знижує кількість скарг.
  11. За допомогою мобільного додатку можна забронювати столик.
  12. Дзвінок в заклад в два дотики.
  13. Навігація до дверей закладу.
  14. Клієнти можуть поділитися посиланням на скачування вашого додатку. До вас будуть приходити відвідувачі, які дізналися про вас з соціальних мереж.
  15. Інтеграція з соціальними мережами і сайтом. Користувач може відвідати ваші групи у соціальних мережах і сайт безпосередньо з програми. Не потрібно нічого шукати.
  16. Зворотній зв'язок з клієнтом. Дізнавайтеся відгуки та побажання. Проводьте опитування про якість страв, ввічливість співробітників, тощо.

Є безліч інших переваг, які пропонує мобільний додаток для ресторанів. Індустрія громадського харчування вже активно дивиться в бік розробки мобільних додатків. На даний момент 20% ресторанів вже надали своїм клієнтам можливість використання нового рівня сервісу. Багато власників ресторанів розглядають можливість створення програми у майбутньому. Дослідження показують, що ресторани, у яких є мобільні додатки, отримують більше замовлень. Крім того, відбувається економія дорогоцінного часу за рахунок використання автоматизованого інструменту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь