Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

EMS тренування: переваги та особливості

EMS тренування часто використовуються в реабілітаційних клініках, косметологічних салонах, тренажерних залах. Лікарі вдаються до щадного режиму електростимуляції, щоб допомогти пацієнтам швидше відновитися після різних травм. Фітнес-інструктори включають систему ЕМS в тренувальну програму для прискорення метаболізму. Професійні спортсмени нерідко застосовують дану методику для поліпшення своїх результатів.

Що таке EMS?

EMS - це різновид міостімуляції. Її особливістю є те, що процедуру проводять під час виконання спортивних вправ. М'язи людини скорочуються під впливом електричних мікроімпульсів. Звичайне EMS тренування змушує їх стискуватися набагато інтенсивніше, що призводить до нарощування м'язової маси. Використання EMS технології дозволяє в кілька разів збільшити навантаження, що значно підвищує ефективність спортивних занять. Система задіює більше 90% всіх м'язів, не тільки опрацьовуючи, але і зміцнюючи їх зсередини. EMS тренування вважаються більш дієвими у порівнянні з традиційними заняттями. Якщо вас цікавить EMS фитнес в Одессе, то рекомендуємо перейти за посиланням.

Протипоказання до застосування EMS

Технологія не має абсолютно ніяких протипоказань. ЕМS тренування підійдуть будь-якій людині, якій дозволені помірні навантаження. Займатися можуть усі спортсмени, незалежно від статі і фізичної підготовки. Система використовує для стимуляції м'язової тканини низькочастотні електричні імпульси. Випадків негативного впливу такого роду тренувань на організм людини немає, але все ж, перед початком занять, краще проконсультуватися з лікарем.

Яких результатів можна очікувати від занять?

Щоб схуднути або наростити м'язову масу, знадобиться багато часу. Але не у всіх є можливість відвідувати спортивний клуб тричі на тиждень. В цьому випадку можна скористатися ЕМS тренінгами, оскільки електроміостімуляція зменшує час тренування з 2 годин до 15-20 хвилин. Багато спортсменів відзначають, то після занять на спеціальних тренажерах, вони відчувають надзвичайну бадьорість і прилив сил.

Хоча методика дозволяє отримати відмінні результати за дуже короткий період, тренування потрібно проводити регулярно. Як і у звичайному спорті, довга перерва в заняттях негативно відіб'ється на фізичній формі людини.

Систематичні тренінги допоможуть:

  1. Позбутися від целюліту;
  2. Скинути зайві кілограми;
  3. Зміцнити м'язи;
  4. Забути про болі у спині і шиї;
  5. Створити красивий м'язовий рельєф;
  6. Стимулювати обмінні процеси;
  7. Нормалізувати кров'яний тиск;
  8. Відновитися після травм.

Незалежно від поставлених цілей, тренування з використанням міостімуляції дозволять досягти успіху за лічені тижні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь