Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Sony випустила нові телевізори Bravia OLED AG9 з підтримкою 4К HDR

Лінійка телевізійних панелей Bravia від компанії Sony поповнилася трьома новими моделями, які були представлені на січневій виставці CES 2019 США. Особливістю цих телевізорістала підтримка інноваційного режиму відео 4K HDR з роздільною здатністю 3840х2160 пікселів.

Всі три моделі отримали OLED-дисплеї з різними діагоналями на 55, 65 і 77 дюймів, а також ультратонкі корпуси. Крім того, нове покоління Bravia оснастили фірмовим процесором для обробки зображення X1 Ultimate, здатним перетворювати SD і HD якість в формат 4K HDR. Серед інших переваг цих телевізорів варто виділити підтримку технології Pixel Contact Booster, що служить для посилення контрасту і кольору в особливо яскравих зонах, а також звукової функції Sound-from-Picture Reality, при використанні якої створюється враження, ніби звучання виходить від відображуваних на екрані об'єктів. Примітно, що для створення такого ефекту розробники вдалися до особливого розміщення динаміків, розташувавши їх попарно над і під телевізійним екраном. Якщо вас зацікавили телевизоры Sony Bravia, то рекомендуємо перейти за даним посиланням вже зараз.

Найтонший корпус з його досконалим дизайном не укомплектовано підставкою, що дозволяє розміщувати його на будь-яких поверхнях, включаючи вертикальні, для чого виробником передбачено спеціальне кріплення стандарту SU-WL850. За допомогою цього пристосування телевізійну панель від Sony можна вішати на стіну, отримуючи в результаті набагато менший проміжок, ніж у моделей попереднього покоління.

В якості операційної платформи для нових телевізорів Bravia була обрана спеціальна версія Android TV для Sony, яка отримала голосову підтримку Google Assistant, а також можливість працювати з будь-якими додатками з магазину вбудованих покупок Google Play. При цьому виробник замовчує про точну дату надходження цієї продукції в продаж, а також про її роздрібну вартість.

Сподіваємося, що дана стаття про нові телевізори від компанії Sony була для вас корисною і цікавою. Очікуйте на нові публікації вже дуже скоро. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь