Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги відпочинку у Вроцлаві взимку

Вроцлав - це невелике містечко, яке знаходиться в західній Польщі і є одним з найпопулярніших туристичних напрямків. Саме взимку тут є багато всього цікавого та незвичайного. Чому варто відвідати Вроцлав саме в цю пору року, в чому переваги подорожі до Вроцлава взимку?

Розпродажі

Як і у всій Європі, у Вроцлаві перед Різдвом починається грандіозний сезон розпродажів. І якщо у нас часто це просто підняття цін і потім щось на зразок акцій, то тут все по-чесному. Особливо порадують всіх шопперів знижки в таких популярних мережах як Zara або H & M, де можна за невелику суму оновити гардероб. Також не забудьте про те, що на кордоні можна при наявності чека від податкової повернути гроші, а це істотна і приємна різниця.

До речі, авіаквитки з Києва у Вроцлав можна придбати за даним посиланням https://avia.tickets.ua/kiyev-vrotslav недорого.

Ярмарки

Польща знаходиться в безпосередній близькості з Німеччиною і тому поляки перейняли цю дивовижну традицію різдвяних ярмарків. Вони дуже дбайливо шанують традиції і тому можуть запропонувати всім шанувальникам смачної їжі і напоїв найцікавіші види розваг. Це каруселі, таверни, танці та пісні - а що ще потрібно туристам?

Архітектура

Дане місто зберегло залишки тієї гарної середньовічної архітектури, яка здавна подобається всім туристам. Тут є центр з площею Ринок, на якому зібрані стильні будиночки, де так приємно гуляти і фотографуватися. Польща - це одна з найкрасивіших країн, а часткова відсутність мовного бар'єру при знанні української мови робить її популярною серед туристів.

Церква святої Єлизавети

Один з найкрасивіших і старовинних костьолів Західної Польщі порадує всіх любителів старовини розкішною архітектурою і виглядом. Він відчинений цілий рік, вхід безкоштовний, а якщо ви зважитеся піднятися на гору вежі, то побачите панораму міста і насолодитеся шикарним краєвидом.

Гноми

Одна з найстильніших і милих пам'яток Вроцлава - це гномики, які живуть на його вулицях. Вони можуть дивитися на вас з ліхтарного стовпа або ви можете знайти їх у найнесподіваніших місцях. Ці милі створіння також мають свій сайт, на який туристи можуть зайти і подивитися, де шукати їх.

Польська кухня

Ну і який же турист зможе пройти повз смачні польські ласощі! Це бігос, журек, пироги - все це дуже смачно і корисно. Гуляючи по місту, обов'язково загляньте в місцеві кафе, де можна вдосталь покуштувати традиційних польських страв домашньої кухні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь