Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ванночки для манікюру: яку вибрати?

Ванночка для манікюру, здавалося б така дрібниця. Адже в крайньому випадки можна скористатися звичайною мисочку або тарілочкою. Але насправді ємність для манікюру повинна бути у кожної жінки, яка доглядає за своїми руками.

Тому в статті ми підкажемо, які види ванночок для рук бувають, які ванночки для ногтей для якого манікюру підходять, і на що необхідно звернути увагу при виборі такого інструменту.

Що головне при виборі ванночки? Звичайно ж її практичність, функціональність, зручність і спрямованість у використанні.

Для класичного обрізного манікюру використовують самі звичайні пластмасові ванночки. Тут просто необхідно дивитися на естетичну привабливі і зручність в розташуванні руки.

Внутрішня підставка повинна вміщати долоню, не даючи їй, зануриться у воду і підтримувати кисть руки так, щоб вона не була у висячому положенні під час процедури.

Але не варто забувати, що такі ванночки слабо зберігають тепло і якщо процедура манікюру затягнеться, руки клієнта почнуть замерзати, а це досить неприємно!

Якщо Ви бажаєте зберегти руки в теплій воді протягом всієї процедури, варто використовувати двошарові ванночки. Їх також можна активно застосовувати для проведення гарячого манікюру або спа-процедур.

Виконання гарячого манікюру вимагає постійного підтримування температури близько 40 градусів. Саме структура двошарової ванночки дозволяє надійно зберігати тепло, оскільки нижній контейнер ємності виконує своєрідну функцію термоса. Тому при виборі такої ванни, крім фізичного комфорту, потрібно також звертати увагу на герметичність ємності.

Ще один вид ємності, яка підійде для гарячого манікюру - це ванночка з підігрівом води. Вона вже відноситься до електроустаткування і застосовується в основному в салонах, так як вимагає чіткого дотримання техніки безпеки. При виборі такої ванночки слід звернути увагу на потужність апарату (швидкість нагріву і енергоспоживання) і її тепловий режим роботи.

Однією з найприємніших спа-процедур є гідромасаж. Для нього використовують спеціальний вид професійного електричного обладнання. Така ванночка створює бурління води і відмінно стимулює кровообіг, а також сприяє зміцненню нігтьової пластини із застосуванням мінеральної води.

Окремою категорією в структурі догляду за руками йдуть парафінові ванночки. Це природно вже не стандартний вид ємності для манікюру, вона призначена для плавлення парафіну і проведення певних процедур.

Якщо Ви вирішили придбати ванночку для парафінотерапії, необхідно визначитися який об'єм парафіну Ви будете використовувати.

Якщо Ви будете використовувати даний прилад тільки для рук, то достатньо буде невеликої ємності, якщо ж Ви плануєте наносити парафін також на інші ділянки тіла, краще зупинити свій вибір на більшій ванні.

Для парафінової ванночки також важливі швидкість нагріву матеріалу і можливість терморегуляції.

Догляд за руками безумовно необхідний, а правильний вибір інструментів для процедури манікюру зробить його не тільки корисним, але і приємним.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь