Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому люди все частіше вибирають приватні лабораторії для здачі аналізів?

Здати аналізи пацієнтам пропонується в державних поліклініках, приватних медичних центрах, спеціалізованих лабораторіях - вибір такий великий, що тим, хто насправді піклується про своє здоров'я і шукає найкращий для себе варіант, нескладно розгубитися. На які критерії звертати увагу перш за все? Чи означають високі ціни і хороша реклама гідну якість?

Для того щоб не потрапити у халепу під час вибору лабораторії для здачі аналізів, необхідно враховувати наступні рекомендації:

  1. завжди перевіряти наявність діючої профільної медичної ліцензії в установі;
  2. переконатися, що в установи є досвід і гарна репутація.

Якщо пацієнт спостерігається в багатопрофільній клініці, є ризик отримання хибних результатів аналізів з метою лікування в цьому ж медичному закладі. При виникненні підозр на можливість таких дій з боку клініки, слід довіритися інтуїції і вибрати незалежну лабораторію. Крім того, з огляду на те, що багато центрів не мають своєї лабораторії і все одно звертаються за допомогою до сторонніх установ, ціни у них будуть вищими. Якщо вас цікавлять лабораторія synevo отзывы, то радимо перейти за даним посиланням.

Під час вибору слід звертати увагу на такі критерії якості роботи:

  1. широкий вибір методик і технік дослідження;
  2. всі сертифікати і ліцензії доступні для перегляду на офіційному сайті;
  3. надання детальної та достовірної інформації про дослідження;
  4. ступінь автоматизації лабораторії - може бути ручний і повністю автоматизований, вибір здійснюється на розсуд пацієнта, так як в першому випадку завжди є ризик помилки через людський фактор, а в другому - через збої в роботі пристроїв;
  5. чи є система управління якістю (традиційно представлена ​​незалежним відділом контролю і відповідними сертифікатами);
  6. кваліфікація співробітників;
  7. гарантія повної конфіденційності проведених досліджень;
  8. організований підхід до пацієнта - виражається в зручній організації записів, чуйності адміністрації, якісній реалізації функціоналу сайту і організації роботи співробітників.

Також мають значення додаткові плюси:

  1. зручне розташування;
  2. зручність отримання результатів (наприклад, в електронному вигляді);
  3. можливість консультації фахівця з приводу результатів аналізів.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь