Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Бодістокінг - родзинка вашого гардеробу

Якщо ви хочете урізноманітнити свій гардероб еротичної білизни, то бодістокінг - це саме те, що вам потрібно. Цей елемент одягу дозволяє, в залежності від моделі, максимально підкреслювати всі переваги вашої фігури, при цьому тактовно прибираючи всі недоліки.

Прозорий боді-комбінезон

Це єдиний вид еротичної білизни, який допоможе своїй власниці роздягнутися, залишаючись повністю одягненою. А також створити, в залежності від кольору і фактури, настрій для інтимного вечора:

  1. романтичний - використовуючи світлі тони і гладку фактуру;
  2. сповнений пристрасті - для цієї мети підійде червоний колір і мереживна тканина або боди сетки ;
  3. зухвалий і спокусливий - в цьому вам допоможе чорний комбінезон, який імітує корсет з панчохами.

Бодістокінг - важливий елемент в еротичній грі

Він хороший тим, що його навіть не потрібно знімати. Комбінезон можна зі зручністю одягати під верхній одяг, він прекрасно імітує панчохи і мереживний верх. А як же захопиться ваш обранець, коли під діловим костюмом він раптом виявить відверте вбрання пристрасної спокусниці! Цей костюм просто створений, щоб пробуджувати уяву. Але він також прекрасно приховує недоліки фігури. Наприклад, бодістокінг в смужку робить стрункішими ноги, а закрита до шиї модель допоможе зробити привабливими далекі від ідеалу груди. Узорчата тканина дозволяє приховати дефекти шкіри - синці, складки і ненависний усіма жінками целюліт. А варіанти з декольте допоможуть відкрити великі груди, зробивши їх шикарними і привабливими.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь